Lager unike kosedyr av barnets tegning

Foreldre fra hele verden sender barnetegninger til Wendy Tsao, i håp om å få noe helt spesielt. Hun lager kosbar kunst av barnets tegning.

LAGER DET BARNET TEGNER: Og resultatet blir helt fantastisk! Foto: Childsown.com
LAGER DET BARNET TEGNER: Og resultatet blir helt fantastisk! Foto: Childsown.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynte i 2007 da Wendy Tsao lagde sitt første kosedyr til sønnen på fire år. Siden da har Vancouverkvinnen laget over 600 bamser og tøydukker basert på barnetegninger sendt til henne fra hele verden. 

- Hvert eneste kosedyr jeg har lagd har vært spesielle prosjekt for meg, forteller hun.Pågangen er stor. Hun får langt flere bestillinger enn hun klarer å produsere, og nettsiden hvor man kan se det flotte håndverket har stadig vært lukket for nye bestillinger. Få timer etter at nettsiden Childs Own Studio åpner for nye bestillinger har Tsao har mottatt hundre nye bestillinger og må stenge mulighet for bestilling igjen.

Tsao lager bare 120 kosedyr i året og har ingen planer om å øke produksjonen. Bak hvert håndlagde kosedyr ligger mange timers jobb, og prislappen er naturlig nok langt høyere enn et masseprodusert leketøy - 250 kanadiske dollar må du ut med hvis du passerer nåløyet for bestilling. 

- Mange har bedt meg om å finne en måte å øke produksjonen på, men jeg foretrekker likevel til å fokusere på det jeg er god til – å lage kosedyr av høy kvalitet, hver eneste en skal det bare være en av og barnet som har tegnet det skal synes det er like fint som tegningen av det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer