Legoland nyhet: The Haunted house

Mammanett besøkte Legolands nylansering. Ble vi skremt?

IKKE HELT SOM ANDRE SPØKELSESHUS: Laget for å gi barna en spennende opplevelse. Foto: Legoland
IKKE HELT SOM ANDRE SPØKELSESHUS: Laget for å gi barna en spennende opplevelse. Foto: Legoland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Legoland utvider stadig fornøyelsesparken med nye aktiviteter, og i 2014 åpnet de sitt eget spøkelseshus «Ghost – the haunted house». Huset troner som en skummel kjempe foran den gamle delen av Legolands "Legoredo" og voktes av en kjempeedderkopp.

Mammanett var invitert til Legoland for å ta nylanseringen i nærmere øyesyn. Vi var nysjerrige om innslaget i den ellers så idylliske familieparken ville bli for hard kost for barn.

Skyt spøkelser med «laser»

Turen gjennom spøkelseshuset byr på 149 mer eller mindre skremmende legofigurer. For de fleste barn og voksne: mindre. Vi fant raskt ut at dette er en langt "snillere" form for spøkelseshus enn de som virkelig går inn for å skremme deg med blod, gørr og lik.

Legospøkelsene er akkurat søte nok til at selv en fireåring kan ta turen. Man kan «skyte» på spøkelsene med laser – som vår seksåring noe slukøret fant ut at var helt ordinære lommelykter. Men likefullt moro for de minste å se effekten når lysstrålen treffer, uten at vi røper absolutt alt på forhånd her.

Huset inneholder ni scener med forskjellige interaktive elementer, og det er mange skumle lyder og effekter som de aller minste kan bli litt skremt av i spøkelseshuset. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer