Linker og andre ressurser

Publisert
Sist oppdatert

Linker til andre sider om allergi, astma og eksem

NAAF: (Norges astma og allergi forbund) Barnelegesenteret: Med tyngde på astma, allergi og eksem Barneallergi.no: Her finner du stoff om de fleste eksemer og allergier hos barn. Barnelegene.no: Artikler om astma, allergi og eksem.Matvareallergi hos barn: Fra helsenytt  Lommelegen: Om allergi. Mange artikler. Helsenytt: Lettleste intervjuer med Norges fremste spesialister om allergi og eksem. Doktor Online: Har stoff om allergi Inneklima og allergi: Nettdoktor: Om allergi Hudlegekontoret: Artikkel om allergi Nikkelallergi: Fra hudlegekontoret Matoppskrift.no: Her finner du en stor samling av oppskrifter. Her kan du søke deg frem til utallige dietter. Aktuelt ved matvareallergi og cøliaki.

Bøker om allergi, astma og eksem:

Allergiske barn

 

Forfatter: Kjell AasCappelenInnbundetPris: 249,- Rundt 400 000 barn i Norge lider av overfølsomhet for et eller annet stoff. Likevel er dette et område der det hersker stor uvitenhet, både omkring hvilke stoffer som utløser dette og om problemet etter at det er oppstått. Boken er skrevet for alle som kommer i kontakt med allergibarn, og gir konkrete råd og informasjon om slike plager. Her kan du bestille boken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer