Linker til tvillingstoff

Publisert
Sist oppdatert

Her finner du linker til eksterne nettsider med informasjon om tvillinger.

Tvilling.no: Den norske tvillingforeldreforeningens nettside. På nettsiden finner du nyheter, sosiale begivenheter, kurs, tvillingpsykolog, markedsplass m.m. Tvilllinglista: Tvillingmailinglista sin hjemmeside. Linker. Kjøp/salg. Fødselhistorier. Rikt innhold. Anbefales!!! Tvillingforum: Norsk diskusjonsforum for deg som venter, eller har tvillinger. NettDoktor: Om tvillingfødsel. Informasjon fra lege/gynekolog med illustrasjoner. Forum for tvilling-gravide på BIM Hildes historie: Les om Hilde som ventet en kjempebaby, men fikk to... Amming av flerlinger: På engelsk. Tvillinger.com: Dansk nyttig side. Les om barnet og den voksne tvilling. SnartMammas forum for gravide Mager med flere i: Se en gravid mage i ulike terminuker. Engelsk. Svensk Tvillingklubb: Les om klubbens aktiviteter. Fakta om tvillinger: Engelsk infoside. Trillingeforeldreforeningen i Danmark Tvillinger.com Flott dansk infoside. Markedsplass. Spørrepanel. Dagbok m.m Twins Place. Norsk side om familien som fikk tvillinger, og om alt ekstra oppstuss det følger med det å få tvillinger. Mamma forteller om graviditeten og hverdagen med tvillinger. Brøndby Tvillinge og flerlingeforening: En lokal dansk forening. Her finner du mange gode artikler om emnet flerlinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer