Mor til 16 barn:

Lyette (46) er mor til 16 barn

- Å få et barn til er ikke uaktuelt, sier 16 barnsmoren til KK.

FAMILIEN REBACK: Til høyre i rød kjole står Lyette. Hun og ektemannen David (bak til venstre) har 16 barn sammen. Foto: Privat
FAMILIEN REBACK: Til høyre i rød kjole står Lyette. Hun og ektemannen David (bak til venstre) har 16 barn sammen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

«Kan jeg svare deg senere i kveld? Telefonen min holder på å dø og jeg er på et friidrettsstevne med barna mine», spør en travel Florida-mor meg da jeg lurer på hvordan hun takler en hverdag med 16 barn.

Ja, 16.

Senere den dagen, etter at alle 16 har fått i seg mat og funnet senga, setter Lyette Reback seg ned sammen med ektemannen David for å svare på hvordan en typisk dag hos familien Reback ser ut. I tillegg til å være mor til 16 driver Lyette en veldedighetsorganisasjon og blogger på hjemmesiden til hele familien.

- Vi står opp 05.30. Da skal noen av barna på aktiviteter og treninger, så David kjører dem dit. Min dag begynner også da. Jeg setter på en klesvask, svarer på email, legger ut et blogginnlegg eller holder styr på sosiale medier-kontoene BelieveWithMe.

Når barna kommer hjem fra trening, kan Lyette selv ta seg en treningsøkt. I mellomtiden rydder ektemannen David og ungene hjemme, dusjer, kler på seg og lager frokost. Når hun kommer hjem spiser de frokost og planlegger resten av dagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer