Malin Hammersgård:

Malin ble mormor som 33-åring

- Lotte tok en graviditetstest på do og sendte det på Snapchat. Jeg tenkte «du må ta en test til».

Malin Hammersgård var 15 år gammel da hun ble mamma til datteren Lotte, og noen år senere fikk vi følge dem i TV-programmet «Unge mødre». I dag er Lotte 18 år, og i fjor sommer ble hun mamma til sønnen Ole Konrad. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Kine Falch Vis mer
Publisert

BJØRKELANGEN (Se og Hør): I fjor sommer var det 18 år siden Malin Hammersgård fikk livet snudd på hodet - bare 15 år gammel. Graviditetstesten hun tok på et toalett på Strømmen storsenter noen måneder tidligere, skulle vise seg å være datteren Lotte.

Siden den gang har duoen vært tilsynelatende uslåelige - og ga blant annet TV-seere innblikk i hverdagen sin da de var med i første sesong av «Unge mødre».

I dag ser hverdagen rimelig annerledes ut enn den gjorde i 2004. Malin har blitt 33 år, mens datteren Lotte er 18.

Gravid

Det er en smørblid Malin som åpner døren når Se og Hør kommer på besøk hjemme hos henne på Bjørkelangen denne uken. Utenfor står en barnevogn hvor lille Ole Konrad har sovet dagens første lur, mens Lotte venter på innsiden.

Mor og datter synes det er stas å skulle bli intervjuet. Det har de nemlig ikke vært klare for det siste året da mye har skjedd privat.

I slutten av juli i fjor ble Lotte mor for første gang da hun og samboeren fikk sønnen Ole Konrad sammen, mens Malin ble mormor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer