Mammamote: «Mini me-stilen» både mor og barn vil elske

MATCH: Kle opp deg selv og barna i plagg som ligner hverandre.
MATCH: Kle opp deg selv og barna i plagg som ligner hverandre. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik bruker dere matchende plagg uten å gjøre barna til en kopi av mor. Se moteplaggene!

Kanskje har du gjort det selv, eller du har sett venninner som gjør det; kler opp den lille som en liten utgave av seg selv!

Blir man helt identiske kan det selvsagt bli litt mye av det gode, men å la klærne til din sønn eller datter være inspirert av din egne, vil barna garantert synes er gøy. De ser jo opp til deg fra før, og har kanskje rotet litt i klesskapet ditt ved tidligere anledninger? 

LES OGSÅ: Klær i barnehage: Dette trenger barnet 

For hele familien 

Flere motekjeder kommer i høst med kolleksjoner hvor foreldre og barn kan kjøpe antrekk inspirert av hverandre.

«Fashion Family» er H&Ms versjon av mini me-stilen. Kolleksjonen lanseres på deres nettbutikk 17. september, samt på filialene i Bogstadveien og Oslo City. Den byr på høstplagg for dame og herre og matchende barneklær.

–  «Fashion Family» er en eksklusiv kolleksjon rettet mot den moteinteresserte familien. Kolleksjonen er for både mor, far og barn og har høy motegrad, og er laget fordi H&M ser at mote for hele familien er noe våre kunder setter pris på, sier kommunikasjonssjef i H&M Norge, Vibeke Holann. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer