Mammanetts nyttårsbarn 2013!

Velkommen til verden, lille Kari Linea! Foto: privat ©
Velkommen til verden, lille Kari Linea! Foto: privat © Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lenge lot hun vente på seg, men til slutt kom hun - Mammanetts lille nyttårsprinsesse 2013! 

Nyttårsaften passerte og først godt ut i første nyttårsdag fikk vi meldingen. IsseLita fra januar-/februarspirene 2013 var i fødsel! Og ikke lenge etter var også Tillemo fra samme terminklubb i gang.

En liten keiserinne 

Tradisjonen tro hadde begge jentene sin egen fødselstråd hvor sladrevenner oppdaterte hva som skjedde. Men det skulle gå enda litt tid før det ble action.

Men på morgenen 2. nyttårsdag kom endelig nyttårsbarnet til verdenen med keisersnitt. Og det var Isselita som fødte først.

 – Isselita har endelig fått møte sin lille keiserinne. Kari Linea ble født 08.55, 3600 gr og 51 cm. Alt har gått veldig bra, skrev sladrevennen hennes et par timer etter fødselen var overstått.  

– Jenta skal hete Kari Linea, forteller den stolte moren på sms til Mammanett.

Anbefaler fødsel i vann 

Hakk i hæl, klokka 10.07, fødte også Tillemo. Senere på kvelden skrev hun selv i terminklubben sin:

  – Endelig kom jenta vår! Hadde en kort, men fin fødsel. (Uten smertelindring, jippi!) Skal prøve å få skrevet ned fødselshistorien min når jeg får armene fri. Må nevne at jeg fikk født jenta mi i vann, og det ANBEFALES! Var heldig og fikk en skikkelig flink og kjekk jordmor.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer