Månedens blogger, debattant og kommentator - oktober

Månedens blogger, debattant og kommentator - oktober
Publisert
Sist oppdatert

Månedens blogger, diskusjonstarter og kommentator skal også kåres for august. Vinnerene får en Philips Avent SCD 580 Baby monitor, Philips Avent elektrisk brystpumpe eller en Philips Avance Collection Sitruspresse.

For å delta i konkurransen må du ha en brukerkonto på Mammanett. Klikk på den grønne knappen ovenfor "Bli medlem" for å opprette en brukerkonto. Å være medlem på Mammanett er selvsagt gratis og helt uforpliktende.

Månedens blogger!

Redaksjonen velger ut en engasjerende blogg. Vi er spesielt på utkikk etter god bildebruk og emner som engasjerer leserne. Besøk og antall stjerner kan også være utslagsgivende når vi velger hvem som fortjener tittelen. 

Til bloggene 

Månedens kommentator

Hva ville en blogg eller en diskusjon vært hvis vi ikke hadde ivrige kommentatorer?

Månedens kommentator skiller sg ut fra mengden ved å være en særdeles ivrig medspiller enten det gjelder å gi støtte og sympati, dele råd og erfaringer, applaudere eller gi konstrutive tilbakemeldinger.

Månedens debattant

Vi jakter på gode debattanter i forum eller blogg, som klarer å skape engasjement og gode diskusjoner om tema som engasjerer andre prøvere, gravide eller foreldre. Vi holder spesielt et godt øye med hvilke diskusjoner som er mest populære under "speakers corner

Til forum       

Vinnerne publiseres i løpet av første uka av november. Vi publiserer ikke navn på vinnerne, kun brukernavnene. 

Delta også i konkurransen: Send oss din historie og få en fin gave 

Premier: 

Philips Avent SCD 580 Baby monitor: 

Til månedens blogger. 

”Trygg babyvakt fra Avent: Babyvakten Philips AVENT SCD580 gir trygghet og ro for foreldre såvel som barn. Babyvakten har en pålitelig oppkobling og en rekke beroligende funksjoner.  Eksempel her er en nattlampe som projiserer stjerner, talk-back og MP3avspilling. Se hvordan SCD580 fungerer her

Philips Avent SCD580 kan kjøpes i babyfaghandelen og har en anbefalt pris på 1399,-

Philips Avent elektrisk brystpumpe – Comfort SCF 332

Til månedens kommentator 

Den nye elektriske brystpumpen fra Philips Avent gir en god start på livet! 

Den nye brystpumpen går under navnet Comfort SCF332 og har en rekke finesser som forenkler hverdagen. Brystpumpen er utviklet for å være så behagelig som mulig. Det er for eksempel ikke nødvendig å bøye seg fremover når du pumper, hvilket gjør det lettere for den ammende å slappe av. En avslappet mor gir økt melkeflyt og roligere barn. Philips Avent Comfort har en ny, myk, massasjepute som gir en varm og behagelig følelse og stimulerer melkeflyten på en skånsom måte. Ved pumping etterligner den barnets sugeteknikk og skaper et vakuum, som er bevist å bedre melkeflyten.

Veiledende pris er på kr. 1499,-

(Vinneren kan velge hudpleiekit fra Linda Johansen som alternativ, hvis man ikke ønsker brystpumpe) 

Philips Avance Collection Sitruspresse

Til månedens debattant

Nyt ferskpresset juice direkte fra glasset! Denne elegante Philips-sitruspressen er så stillegående at du kan nyte en rolig start på dagen. Og den kraftige motoren på 85 W gjør jobben enkel.

Pris: 699,- 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer