Månedens blogger og bruker - mars

Månedens blogger og bruker - mars
Publisert
Sist oppdatert

Månedens blogger og månedens bruker skal kåres for mars. Vinnerene får gavekort for 1500,- hver fra Mimmis.no

For å delta i konkurransen må du ha en brukerkonto på Mammanett. Klikk på den grønne knappen ovenfor "Bli medlem" for å opprette en brukerkonto. Å være medlem på Mammanett er selvsagt gratis og helt uforpliktende.

Månedens blogger!

Redaksjonen velger ut en engasjerende blogg. Vi er spesielt på utkikk etter god bildebruk og emner som engasjerer leserne. Besøk og antall stjerner kan også være utslagsgivende når vi velger hvem som fortjener tittelen. 

Til bloggene 

Månedens bruker

Månedens bruker skiller seg ut fra mengden ved å være en særdeles ivrig kommentator og medspiller enten det gjelder å gi støtte og sympati, dele råd og erfaringer, applaudere eller gi konstrutive tilbakemeldinger.

For å bli månedens bruker må du enten være en aktiv kommentator på blogger eller i forum, eller være en som skaper gode debatter og tar opp engasjerende tema i forum. 

Til forum       

Vinnerne publiseres i løpet av første uka av april. Vi publiserer ikke navn på vinnerne, kun brukernavnene. 

Delta også i konkurransen: Send oss din historie og få en fin gave 

Premier: 

Månedens blogger og månedens bruker får hver et gavekort på 1500,- fra Mimmis.no

Mimmis.no er en baby og barneutstyrsbutikk på nett. Mimmis.no tilbyr et bredt utvalg av produkter til babyer og barn. Vi har ett av Norges største sortiment, og tilbyr deg som kunde et godt utvalg, med rask levering og god service. Vår visjon er at du enkelt skal kunne finne og handle det du trenger i vår nettbutikk!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer