Månedens brukere for juni skal kåres

Månedens brukere for juni skal kåres
Publisert
Sist oppdatert

Månedens blogger, diskusjonstarter og kommentator skal også kåres for juni. Vinnerene får en stor pakke hver fra Weleda.

For å delta i konkurransen må du ha en brukerkonto på Mammanett. Klikk på den grønne knappen ovenfor "Bli medlem" for å opprette en brukerkonto. Å være medlem på Mammanett er selvsagt gratis og helt uforpliktende.

Månedens blogger!

Redaksjonen velger ut en blogg med god bildebruk og med emner som engasjerer leserne.  

Månedens kommentator

Hva ville en blogg eller en diskusjon vært hvis vi ikke hadde ivrige kommentatorer?

Månedens kommentator skiller sg ut fra mengden ved å være en særdeles ivrig medspiller enten det gjelder å gi støtte og sympati, dele råd og erfaringer, applaudere eller gi konstrutive tilbakemeldinger.

Månedens debattant

Vi jakter på gode debattanter i forum eller blogg, som klarer å skape engasjement og gode diskusjoner om tema som engasjereen r andre prøvere, gravide eller foreldre. 

Til forum       Til bloggene

Vinnerne publiseres i løpet av første uka av juli. Vi publiserer ikke navn på vinnerne, kun brukernavnene. 

Om premiene

Alle tre vinnere får hver en stor pakke som inneholder 9 Weledaprodukter til en verdi av totalt 1.200,-kroner: Calendula Baby Care – Body Cream, Body Lotion, Facial Cream, Nappy Change Cream, Body Oil, Wheather Protection Cream, Bath, Cream Bath og Shampoo & Body Wash

I samarbeid med jordmødre, leger og dermatologer har Weleda utviklet en helt naturlig mild og effektiv hudpleieserie tilpasset baby og barn. Produktene er 100% naturlige og inneholder ikke syntetiske, hormonforstyrrende eller miljøbelastende stoffer. 

Produktene er dermatologisk og klinisk testet, kan derfor trygt brukes fra fødselen av.  

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer