Gravid:

Marie (20) ante ikke at hun var gravid før fødselen startet

Trodde smertene skyldtes blindtarmbetennelse.

VISSTE IKKE AT HUN VAR GRAVID: Marie fikk beskjeden om at hun skulle bli mamma bare fire timer før datteren ble født. Foto: Privat
VISSTE IKKE AT HUN VAR GRAVID: Marie fikk beskjeden om at hun skulle bli mamma bare fire timer før datteren ble født. Foto: Privat Vis mer
Publisert

– Det er viktig for meg å vise at man ikke blir en dårligere mor selv om man ikke oppfatter at man er gravid. Det skjer ikke så ofte, men det skjer - og vi blir fantastiske mødre vi også! Jeg synes man burde få lov til å skryte av seg selv for å takle en slik situasjon som andre har hatt ni måneder på å forberede seg på. Jeg fikk cirka fire timer og føler meg like god i jobben som alle andre, smiler Marie (20).

For tretten måneder siden fødte hun datteren Elida, en fødsel som kom totalt uventet på henne og alle hennes nærmeste. Marie forteller at magesmerter var det aller første tegnet på noe var på gang.

– Jeg skulle snart få mensen og tenkte ikke noe mer over det annet enn at det sikkert var menssmerter, så jeg tok en Ibux. Men et par netter senere ble smertene bare verre og verre, forteller hun.

Marie gjorde det som enhver annen ville ha gjort i samme situasjon; hun søkte hjelp hos «doktor google».

– Jeg selvdiagnoserte meg selv sikkert ti ganger i løpet av natta, men jeg trodde til slutt at det måtte være blindtarmbetennelse fordi jeg hadde så vondt i magen. Jeg klarte knapt å bevege meg og kastet mye opp, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer