Tidsklemma:

Martes musikkvideo går viralt: - Her er forklaringen på hvorfor jeg ikke meldte meg som FAU-representant

Det er fullstendig lov for stressa småbarnsforeldre å si nei til å ta på seg verv uten at de trenger å ha dårlig samvittighet for det, mener psykolog.

SKREV SANG OM TIDSKLEMMA: - Egentlig var den bare ment som en informasjon til vennene mine om hvorfor jeg var så fraværende, forteller Marte Amalie Jonsrud Kaardahl, som ikke forventet responsen hun har fått. Foto: Heidi Røsland
SKREV SANG OM TIDSKLEMMA: - Egentlig var den bare ment som en informasjon til vennene mine om hvorfor jeg var så fraværende, forteller Marte Amalie Jonsrud Kaardahl, som ikke forventet responsen hun har fått. Foto: Heidi Røsland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg har nok satt ord på noe som folk har følt litt på, uten at det egentlig var hensikten min. Det var bare ment som en informasjon til vennene mine på Facebook og det hele var veldig spontant og gjort i ett opptak, ler Marte Amalie Jonsrud Kaardahl (34).

For et par uker siden la trebarnsmoren ut en «musikkvideo» på Facebook, som synes å ha truffet en nerve hos andre småbarnsforeldre.

I sin egen versjon av Hoziers hit «Take me to church», forklarer hun at hun for øyeblikket trår vannet for å ikke drukne i hverdagsstresset – men at hun vil komme sterkere tilbake.

SE FILMEN LENGRE NED I ARTIKKELEN.

– Det hele begynte egentlig med et foreldremøte hvor vi skulle velge FAU-representanter. Vanligvis er jeg kjapt oppe med hånda på slike ting, da jeg jo gjerne vil bidra. Men da ingen meldte seg og det var fullstendig stillhet i rommet, startet jeg en kamp mot hånda mi. Jeg vurderte å rekke den opp og melde meg, men innså til slutt at det rett og slett ikke gikk fordi det muligens ville velte hele lasset hjemme.

– Min yngste datter er bare ti måneder gammel og med henne og de to andre på syv og fire år, fulltidsjobb og det faktum at vi akkurat har flyttet og fortsatt bor i pappesker, har jeg rett og slett ikke nok tid til å ta på meg slike verv, forklarer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer