Matkasse

Matkassen ble plassert oppå sovende baby

En svensk mor fikk sjokk da hun oppdaget at matkassen fra Hello Fresh, på 10 kilo, hadde blitt plassert oppå barnet hennes.

MATKASSE: Slik ble matkassen levert på døren til en svensk familie. I vognen lå det en baby og sov. Foto: Privat/Instagram
MATKASSE: Slik ble matkassen levert på døren til en svensk familie. I vognen lå det en baby og sov. Foto: Privat/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hello Fresh er en av verdens største leverandører av matkasser. Tjenesten kom til Norge sommeren 2021, og det er mange som har benyttet seg av matkassene, som kan være en livredder i en travel hverdag.

Men noen ganger kan det gå litt vel fort i svingene. Det fikk en svensk mor oppleve for noen få dager siden.

Kvinnen fikk sjokk da hun skulle hente matkassen som hadde blitt levert på døren av Hello Fresh, ifølge svenske Expressen.

Matkassen på 10 kilo hadde nemlig blitt plassert oppå barnevognen, der barnet hennes lå og sov.

Raser mot Hello Fresh

Camilla Gervide, som står bak Instagram-kontoen «Bloggbevakning» med over 43.000 følgere, postet et innlegg om hendelsen, hvor hun blant annet skriver:

- Heldigvis klarte babyen seg uten skader, men det kunne helt klart ha fått alvorlige konsekvenser dersom kassen ble plassert annerledes.

Hun skriver videre at da mammaen til babyen kontaktet Hello Fresh og fortalte om hendelsen, fikk hun tilbud om et gavekort på 250 kroner som kompensasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer