Maxi-Cosi tilbaketrekker Familyfix-Base

Maxi-Cosi tilbaketrekker Familyfix-Base
Publisert
Sist oppdatert

Maxi-Cosi kaller i dag frivillig tilbake alle Maxi-Cosi FAMILYFIX- baser solgt før 3 mars 2010. Tilbakekallingen gjelder et potensielt problem med det mekaniske festet av IsoFix-koblingene til basen. Resultatet av dette er at basen ikke tilbyr barnet det ønskede nivået av sikkerhet hvis det skjer en ulykke. Problemet, som ble oppdaget under en rutinemessig intern kvalitetskontroll, berører en minimal andel av den totale produksjonen. Det er ikke mottatt noen klager eller rapporter om uhell.

Maxi-Cosis første prioritet er, som alltid, å lage produkter som bidrar til at barn er i trygghet. Derfor rådes eiere til å avstå fra å bruke sine FamilyFix inntil basene er blitt kontrollert av den nærmeste forretningen som selger spesialprodukter for spedbarn. Det er ikke nødvendig å fremlegge noe kjøpsbevis.

Denne meddelelsen er kun relevant for FamilyFix-basen, som kan gjenkjennes gjennom produktnavnet som står på siden av produktet. Den berører ikke EasyFix, EasyBase (2) eller noe annet produkt med merkenavnet Maxi-Cosi. Foreldre kan fortsette å bruke spedbarnsetene Maxi-Cosi Pebble eller CabrioFix med et vanlig bilbelte, mens de venter på å få sjekket FamilyFix.

For mer informasjon er foreldre velkommen til å kontakte desken for Forbrukerkontakt av Maxi-Cosi på 0800-48007 (gratisnummer, åpent fra 08.00 til 22.00, også i helgene)
Det finnes også mer informasjon på www.maxi-cosi.com

Maxi-Cosi beklager dypt alt bryderi denne frivillige tilbaketrekkingen måtte medføre, og takker foreldrene for deres samarbeid.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer