Meitemarker av gele og blodig popcorn

SLIMETE OG GODT: Disse ekle krypene er laget av gele. Foto: Anette Snarby
SLIMETE OG GODT: Disse ekle krypene er laget av gele. Foto: Anette Snarby Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å lage meitemarker av gele er litt tidkrevende, men resultatet blir veldig bra.

Den enkleste måten å gjøre det på er å smelte ferdig gele i en kjele. Kjøp sugerør av typen man kan bøye, slik at meitemarkene får «ledd». Bind sugerørene sammen med en strikk og putt dem i et stort glass. Hell deretter geleen oppi sugerørene og la den stivne.

Når de er ferdige kan du helle litt varmt vann på sugerørene, slik at geleen løsner lettere.

LES OGSÅ: Deilige smoothie-oppskrifter

MEITEMARK-PRODUKSJON: Det tar litt tid å få geleen ut av sugerørene, men resultatet er verdt det! Foto: Anette Snarby
MEITEMARK-PRODUKSJON: Det tar litt tid å få geleen ut av sugerørene, men resultatet er verdt det! Foto: Anette Snarby Vis mer

Blodig popcorn

Det finnes knapt enklere Halloweengodt enn dette! Popp popcorn i en kjele og tilsett litt rød konditorfarge.

Resultatet blir gyselig, men smaken er den samme!

LES OGSÅ: Krydrede stekte kikerter

SERVERES AV PATOLOGEN: Spør ungene hva det blodige popcornet skal forestille og du vil garantert få mange fantasifulle og ekle svar! Foto: Anette Snarby
SERVERES AV PATOLOGEN: Spør ungene hva det blodige popcornet skal forestille og du vil garantert få mange fantasifulle og ekle svar! Foto: Anette Snarby Vis mer

SKUMLE SKALLER: Skumle og morsomme for ungene å spise. Foto: Lotta Anderström
SKUMLE SKALLER: Skumle og morsomme for ungene å spise. Foto: Lotta Anderström Vis mer

Marshmallow på pinner

Dette godteriet er også veldig enkelt å lage selv. Stikk marshmallow på pinner og pynt de etter eget ønske med smeltet sjokolade.

LES OGSÅ: Mytene du ikke skal tro på

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer