Min historie om ufrivillig barnløshet

Publisert
Sist oppdatert

Jeg vil gjerne fortelle min historie om ufrivillig barnløshet. Det startet med att jeg for noen år siden var i lag med en gutt, han ville gjerne ha barn. Greit for meg.Vi hadde prøvd i over 1/2 år, men ikke noe skjedde. Tenkte ganske mye på det, men vi snakket ikke noe særligt om det. Det ble slutt mellom oss den våren.

På høsten fikk eg vondt i magen, og en blødning, utenom tiden. Ble da henvist til Gynekolog. Når jeg kom der, tok han ultralyd, og sa til meg: Du har PCO, ikke tenk mer over det.. hade! Selvsagt gikk jeg rett hjem og leste om det på internett. Var helt forferdelig, og eg følte att legen ikke brydde seg. Eg prøvde å ringe for åspørre om ting, men fikk samme svar hver gang: Ikke tenk på det! Jeg ble veldig deppa, og var mye hos fastlegen. fortalte han hvordan eg følte eg var blitt behandlet. Han henviste meg til en ny gynekolog. Der fikk eg konstantert PCO. Og ble henvist til sykehuset for drilling. Det skulle jeg ha vert på no til høsten. Men for 2 år siden fikk jeg meg en ny kjæreste, som er samboer nå. Siden jeg ikke kunne bli gravid, brydde vi oss ikke med prevensjon. Jeg har gått jevnlig til fastlegen, for samtaler. Var på randen til å bli skikkelig deprimert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer