Min superraske fødsel!

Publisert
Sist oppdatert

Hei alle sammen. Vil fortelle om min rakett-fødsel, som jordmora kalte den. Jeg og samboeren min var hjemme og han skulle klippe seg den dagen. Det store skulle sette i gang i stedet for. Begynte og få litt små vondt i 10.30 tiden, men det var ikke så ille. Har fått et barn før og da var det en bomtur til sykhuset og det ville jeg ikke nå. Så sambo ville ringe sykehuset og greier, men jeg sa nei... gadd ikke å være lenger på sykehuset enn nødvendig. Ventetiden der blir som oftes så lang allikevel... jeg tenkte jeg fikk gå i dusjen da, da hadde han sett sitt snitt og ringe vet du. Sleipe mannfolk.

Det var han sitt første barn så det var vel ikke så rart han var nervøs. Fikk beskjed om og komme med en gang. Men jeg synes det var tull, men jeg ga jo etter. Bare på veien ned i bilen fra 2. etasje så hadde jeg 3 veer. Skal si det kom tett...

Kom til sykehuset med veer for hver 10 meter jeg gikk. Opp på føden og inn med meg. Det var en sånn soldag så det var så varmt at det var ikke til og holde ut..Typisk... jeg fikk det rommet som hadde stått i sola hele morgenen og sto fortsatt på. Der var det badstue og mere til. Holdt på og besvime!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer