Min superraske fødsel!

Publisert
Sist oppdatert

Hei alle sammen. Vil fortelle om min rakett-fødsel, som jordmora kalte den. Jeg og samboeren min var hjemme og han skulle klippe seg den dagen. Det store skulle sette i gang i stedet for. Begynte og få litt små vondt i 10.30 tiden, men det var ikke så ille. Har fått et barn før og da var det en bomtur til sykhuset og det ville jeg ikke nå. Så sambo ville ringe sykehuset og greier, men jeg sa nei... gadd ikke å være lenger på sykehuset enn nødvendig. Ventetiden der blir som oftes så lang allikevel... jeg tenkte jeg fikk gå i dusjen da, da hadde han sett sitt snitt og ringe vet du. Sleipe mannfolk.

Det var han sitt første barn så det var vel ikke så rart han var nervøs. Fikk beskjed om og komme med en gang. Men jeg synes det var tull, men jeg ga jo etter. Bare på veien ned i bilen fra 2. etasje så hadde jeg 3 veer. Skal si det kom tett...

Kom til sykehuset med veer for hver 10 meter jeg gikk. Opp på føden og inn med meg. Det var en sånn soldag så det var så varmt at det var ikke til og holde ut..Typisk... jeg fikk det rommet som hadde stått i sola hele morgenen og sto fortsatt på. Der var det badstue og mere til. Holdt på og besvime!

Jeg fikk lagt meg og jeg var sikker på at jeg hadde press veer, men jeg blei avvist for de viste jo best... Så var det festing av ting og tang. De fant ikke hjerte lyden... ikke så rart ungen var jo nesten ute. Så den lå ikke der den skulle i dem sine øyne... Skal si 3 stykker fikk fart på seg når de kjente at fødselen var i gang og jeg var snart ferdig... da fløy de rundt seg selv for å finne alt.

3 trykk så kom det ei tulle ut ... Kom på sykhuset kl. 12.25 og hu blei født 12.55 Vi hadde ikke blitt skrevet inn på sykhuset en gang.
Jordmora sa at jeg var den fødte kvinne til å føde barn, og det har sambo hengt seg oppi. Nei, her tar vi ikke sjansen på at det blir en sånn lett fødsel igjen. Så tankene mine går til de som har sliti seg gjennom en fødsel, jeg har en bak meg av det slaget oxo, men nå skal jeg ikke prøve flere. Takk for at du leste om min fødsel!

Bare for å si det, så er vesle Amanda futt i den dag i dag også. Høyt og lavt. krabber som en rakett..

Hilsen Lisbet og Amanda

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer