Mistet to barn halvveis i svangerskapet. Hvordan vil det gå med nummer tre?

Publisert
Sist oppdatert

Vi giftet oss i -04 og jeg ble gravid raskt. Vi gledet oss og såg fram til å få vårt første barn. I uke 17 går vannet og jeg blir innlagt på kk, heldigvis lukker hullet i fostersekken seg igjen og det dannes nytt fostervann. Men så skjer det på nytt 2 uker senere og det ender med at vi mister jenten vår.

Etter 4 mnd blir jeg gravid igjen, denne gangen går jeg fram til uke 25 og føder da en liten jente, Rebekka, 620 gram. Hun lever i 2 dager, men får dessverre en infeksjon og en stor hjerneblødning så vi mister henne også.

Etter dette slett jeg med å bli gravid, men lykkes etter ca 6-7 mnd. Legene har i mellomtiden funnet ut at jeg har kort og svak livmorhals og de velger å sette inn cerclage (en trå som skal støtte livmorhalsen slik at den forhåpentligvis ikke åpner seg fortidlig) når jeg er i uke 13. Får inn tråen og blir fulgt nøye opp. Fra jeg er i uke 17 går jeg til kontroll hver uke og de måler livmorhalsen. Det begynner å åpne seg i uke 20, men tråen gjør jobben sin. For å gjøre en lang historie kort, føder jeg en velskapt gutt 4 dager før termin. Noe de fleste leger som jeg hadde med å gjøre ikke hadde trodd skulle skje.

Nå er mirakelgutten vår, Markus, snart 8 mnd.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer