Mistet to barn halvveis i svangerskapet. Hvordan vil det gå med nummer tre?

Publisert
Sist oppdatert

Vi giftet oss i -04 og jeg ble gravid raskt. Vi gledet oss og såg fram til å få vårt første barn. I uke 17 går vannet og jeg blir innlagt på kk, heldigvis lukker hullet i fostersekken seg igjen og det dannes nytt fostervann. Men så skjer det på nytt 2 uker senere og det ender med at vi mister jenten vår.

Etter 4 mnd blir jeg gravid igjen, denne gangen går jeg fram til uke 25 og føder da en liten jente, Rebekka, 620 gram. Hun lever i 2 dager, men får dessverre en infeksjon og en stor hjerneblødning så vi mister henne også.

Etter dette slett jeg med å bli gravid, men lykkes etter ca 6-7 mnd. Legene har i mellomtiden funnet ut at jeg har kort og svak livmorhals og de velger å sette inn cerclage (en trå som skal støtte livmorhalsen slik at den forhåpentligvis ikke åpner seg fortidlig) når jeg er i uke 13. Får inn tråen og blir fulgt nøye opp. Fra jeg er i uke 17 går jeg til kontroll hver uke og de måler livmorhalsen. Det begynner å åpne seg i uke 20, men tråen gjør jobben sin. For å gjøre en lang historie kort, føder jeg en velskapt gutt 4 dager før termin. Noe de fleste leger som jeg hadde med å gjøre ikke hadde trodd skulle skje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer