Ammetåka

Mødre forteller: Våre sprøeste ammetåke-tabber

- Jeg var kjapp med å trekke trusa av hodet da jeg kom på det

AMMETÅKA: Har du noen gang handlet i matbutikken og glemt igjen alle varene på handlebåndet? Du er ikke alene! FOTO: NTB Scanpix
AMMETÅKA: Har du noen gang handlet i matbutikken og glemt igjen alle varene på handlebåndet? Du er ikke alene! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Å bli mamma forandrer kroppen på mange måter - både fysisk og psykisk. En av de mer merkelige, og som fører til mest komiske episoder, er utvilsomt den beryktede ammetåka.

Det spiller liksom ingen rolle om du er medlem av Mensa eller at du er hjernekirurg, ammetåka kan få deg til å gjøre de dummeste ting. Men den gode nyheten er – det går heldigvis over!

Isabell Langvatn forteller til KK at hun hadde en heller pinlig opplevelse da hun var på overnattingsbesøk hos et familiemedlem.

– Jeg skulle dusje, men ville ikke dusje håret. Jeg oppdaget at jeg hadde glemt hårstrikk og syntes selv at jeg var skikkelig «MomGyver» som istedet brukte en blomstrete truse til å sette opp håret. Noen timer senere var jeg på et kjøpesenter og kom på at jeg jo måtte kjøpe hårstrikk, hvorpå neste tanke var «men hva var det jeg satte opp håret med nå»?!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer