Bonusmor:

- Nei, vi ønsket oss ikke et barn for å «få en felles»

Cecilie Knoph ble sjokkert over tilbakemeldingene hun fikk, da hun avslørte at hun var gravid.

BONUSMOR: Da Cecilie Knoph avslørte at hun er gravid, ble hun sjokkert over hva folk skrev til henne. Foto: Privat
BONUSMOR: Da Cecilie Knoph avslørte at hun er gravid, ble hun sjokkert over hva folk skrev til henne. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Vi ønsket oss ikke et barn for å «få en felles» eller for å «lime noe» som helst i vår familie. Vi ønsket oss enda et barn. Det er ikke vår første «sammen». Vi oppdrar to barn sammen fra før av. Genetisk eller ei!» skriver Cecilie Knoph i et innlegg på Instagram.

For en liten stund siden postet Cecilie gladnyheten om at hun og ektemannen venter barn. De to har vært et par i tre år, og begge hadde et barn fra før fra tidligere forhold. Ingen av dem hadde sett for seg at de skulle få sårende kommentarer på grunn av det.

- Jeg har vært aktiv på sosiale medier lenge, så jeg burde ikke bli så overrasket. Men jeg fikk sjokk, sier Cecilie.

Istedenfor å få gratulasjoner, fikk Cecilie overraskende mange spørsmål som: «Er det deres første sammen?» «Åh, limet i familien!» «Er guttene også felles?»

- Det er jo litt trist. Det første som slo meg, var: Er det sånn vi gratulerer? Hvorfor er det så viktig å ha de biologiske genene for å være «våres» eller «felles»? Om folk spør hvor mange barn jeg har, svarer jeg alltid to. Min bonussønn er også min sønn, biologisk eller ei.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer