Nettbrett og Lego årets julegaver til barn

Lego er som vanlig en favoritt for mange barn. De minste barna får ulike aktivitetshus. En ny favoritt for jenter er dukkene fra Monster High, samt nettbrett for barn.
Lego er som vanlig en favoritt for mange barn. De minste barna får ulike aktivitetshus. En ny favoritt for jenter er dukkene fra Monster High, samt nettbrett for barn. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan være en utfordring å finne ut hva man skal gi i gave til egne og andres barn. Har du ennå ikke kjøpt julegaver til de små, kan kanskje salgsrapportene fra landets lekebutikker hjelpe deg på vei.

Mammanett har spurt landets største leketøysbutikker, samt flere nettbutikker om hvilke leker for barn mellom 0 og 6 år som vil ligge under juletreet i år. Tilbakemeldingene er hovedsakelig basert på salgstall fra november måned og frem til 4. desember.

I nettbutikken Lekmer.no er det Lego og Monster High som topper listene over solgte leker.

– Lego er alltid like populært,og passer alle aldre, til og med voksne. Monter High er veldig populært akkuratnå. Trenden med de litt creepy og tøffe dukkene holder seg. Årsaken er blantannet at de skiller seg så mye fra tradisjonelle dukker, som tradisjonelt skalvære søte og pene, sier Marketing Manager Johan Englund. 

Jente-lego øker 

 

En av Lego-variantene som befinner seg høyt oppe på salgsstatistikkene hos Lekmer.no er Lego Friends, som hovedsakelig retter seg mot jenter.

Lise Bech, daglig leder i Yes! Vi leker, forteller at disse produktene er svært populære også i deres butikker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer