Nettmøte: Hjemmefødsel - noe for deg?

Nettmøte: Hjemmefødsel - noe for deg?
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld fikk jordmor Kristina mange spennende spørsmål om hjemmefødsel. Les svarene her.  

Nettmøtet ble avholdt onsdag 23.01 kl. 19-21. 

Mammanett har med seg en dyktig jordmor med spesiell kompetanse og erfaring på ulike felt innen naturlig fødsel og hjemmefødsler. Kristina Jacobsen står som forfattere for flere artikler på Mammanett, og brukes også som rådgivere på helsefaglig innhold rettet mot gravide kvinner på Mammanett.  

Gå til nettmøtet - Husk å logge inn først! 

 

Spørsmål jordmor svarte på:

 • Valg av fødested
 • Alt som har med hjemmefødsel/naturlig fødsel å gjøre
 • Fødestillinger
 • Fødsel i vann
 • Hva fremmer/hemmer en fødsel
 • Hvordan det er å jobbe som hjemmejordmor
 • Kriterier for hjemmefødsel

  Om jordmor Kristina 

  Jordmor Kristina driver praksisen HjemmeFødsel, nettsiden www.hjemmefodsel.no og skriver jordmorbloggen hjemmefodsel.blogspot.no Hun utfører fødsels- og barseloppfølging i hjemmet, og har også utleie av fødebasseng for vannfødsel. Hennes praksis tilbyr akupunktur, svangerskapskontroller og barsel-/ammehjelp både for de som føder hjemme og på sykehus.

  Kristina arrangerer jevnlig fødselsforberedende kurs med fokus på den naturlige fødsel, uavhengig av fødested. Hun har Oslo, Akershus, Vestfold og Buskerud som sitt hovedarbeidsområde. 

  Kristina har tidligere jobbet på nyfødtintensiv og som jordmor på Føderiket (Rikshospitalets fødestue). Hun har videreutdanning i ammeveiledning og akupunktur for jordmødre, og jobber i tillegg som jordmor i 50% stilling ved Fjerdingby helsestasjon i Rælingen kommune. 

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer