Nettmøte med NAV - se svarene

Nettmøte med NAV - se svarene
Publisert
Sist oppdatert

Rakel Hestdahl og Lene Øvrebø Jacobsen fra NAV er spesialister på fagområdet svangerskap, fødsel og adopsjon. Onsdag 14.11 12-14, svarte de på generelle spørsmål om rettigheter knyttet til svangerskap, fødsel og adopsjon

Gå til nettmøtet - Husk å logge inn først!  Spør for eksempel om:

Hvordan foreldrepenger beregnesHvordan man kan kombinere arbeid og foreldrepengerRegler rundt uttak av fedrekvoteHva du må huske på før du søkerSpørsmål rundt utfylling av søknadskjemaDette kan du ikke spørre om:Kontantstøtte, barnetrygd eller barnebidrag Om NAV Kontaktsenter

Rakel Hestdahl og Lene Øvrebø Jacobsen er spesialister på fagområdet svangerskap, fødsel og adopsjon. De jobber som veiledere ved NAV Kontaktsenter som er den enheten som besvarer alle telefonene inn til NAV. I tillegg er de to av åtte veiledere som bytter på å svare på spørsmål på NAVs populære facebook-side NAV Foreldrepenger, og på chat-tjenesten på nav.no på samme fagområde.

Regelverket rundt foreldrepenger er komplisert og kan være vanskelig å forstå. NAV ser at behovet for informasjon er stort, og det er blant annet derfor de har en egen Facebook-side og chat på området. For at du skal kunne benytte deg av de mange mulighetene du har på dette området er det viktig å kjenne til dem, slik at du kan ta et valg som er best for akkurat deg og din situasjon. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer