Ny bleieavtale hos Rimi og Ica: Miks Libero og Pampers

Som de første dagligvarekjedene i Norge innfører ICA og Rimi nå en bleieavtale som går på tvers av merker. Nå kan du nemlig mikse og matche både Pampers og Libero bleier og våtservietter og få hver fjerde pakke gratis.

BLEIEKORT MED VALGMULIGHET: Ica og Rimi lar kundene få 25% rabatt på både Libero og Pampers. Foto: Shutterstock.com ©
BLEIEKORT MED VALGMULIGHET: Ica og Rimi lar kundene få 25% rabatt på både Libero og Pampers. Foto: Shutterstock.com © Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Småbarnsforeldre er attraktive kunder hos dagligvarekjedene og for å lokke til seg kundene, har de aller fleste bleieavtaler, hvor du får forskjellige rabattordninger. På grunn av konkurransen mellom dagligvarekjedene er bleieprisene i Norge svært rimelig, sammenlignet med bleierpriser i utlandet. 

Sjekk hvor det er billigst

Men selv om bleieprisene generelt er lave i Norge, kan du fortsatt spare mange penger ved å sjekke ut hvor det er billigst å handle bleier. Mammanett.no har tidligere gjennomført prissjekk av hvor du finner de rimeligste Libero og Pampers bleiene, og hvilke bleiemerker som er aller rimeligst. Du kan spare tusner i året på å kjøpe rett bleie i rett butikk.

Vil gjøre det enkelt for kundene

Dagligvarehandelen har hittil hatt bleieavtaler med rabatterpå enten Libero eller Pampers.  Men Rimi og ICA vil nå gjøre det enklere for kundene, uavhengig av hvilket merke de sverger til. De lanserer nå en bleieavtale som gjør at du får hver fjerde pakke uten å måtte betale, uavhengig av om du som kunde velger bleier fra Pampers eller Libero. Våtservietter i firepakk fra Pampers eller Libero er også med i ordningen. Det betyr at du kan mikse og matche både bleier og våtservietter og få den fjerde pakken gratis. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer