Babyutstyr:

Nybakte foreldre? Da kan disse 9 hjelpemidlene komme godt med!

Babyutstyret som forenkler hverdagen, ifølge ekspertene.

BABYUTSTYR: Disse hjelpemidlene kan komme godt med de første månedene av babyens liv. Foto: Uber/ Shutterstock /NTB Scanpix
BABYUTSTYR: Disse hjelpemidlene kan komme godt med de første månedene av babyens liv. Foto: Uber/ Shutterstock /NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Som nybakt forelder er det mye som må kjøpes inn av utstyr til babyen. Enkelte produkter, som seng, bilstol og stellebord, er blant de mer opplagte. Men hvilke andre ting kan være nyttige å ha for å gjøre hverdagen som nybakt forelder enklest mulig? Vi tok en ringerunde de til et knippe barneutstyrskjeder for å høre hva de mener er de mest nyttige hjelpemidlene.

1. Bleiebøtte

Moderne teknologi til tross, Line Andersen hos Barnas Hus forteller at de opplever at mange av de gode, gamle hjelpemidlene fortsatt holder stand. Hun peker på at mange av produktene blir oppgradert til nyere utgaver gjennom at teknikken, materialene eller selve løsningen blir forbedret.

Et eksempel på en slik god klassiker med et enkelt design, er ifølge Andersen bleiebøtten.

– Dette er nok et produkt de færreste kjenner til før de blir gravide, men som for enkelte kan bli helt uunnværlig. Spesielt om du bor i en blokk eller har langt til søppelbøtten din ute, så er dette et must. En bleiebøtte stenger lukten inne i bøtta og du trenger derfor ikke være bekymret for at lukten tar over hele kjøkkenet, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer