Nye besøksrekorder for Mammanett

Nye besøksrekorder for Mammanett
Publisert
Sist oppdatert

Mammanett har i høst opplevd en dobling i besøkende og sidevisninger. Den siste måneden har vi hatt hele 115 000 unike besøkende og omlag 1,5 millioner sidevisninger. Økningen kommer etter en større omlegging av sidene, utvidet innhold og nytt design.

Stor relansering i høstMammanett ble relansert  29. september,  med forbedret design og brukervennlighet. I høst har i1Media har stått for en meget stor teknisk omlegging av Mammanett.no, som har vært meget vellykket. Vårt diskusjonsforum har blitt oppgradert, og  brukere har mulighet for innlogging både via artikkelinnhold og forum.

Stort artikkelinnhold og aktiv sosial møteplassMammanett er et sosialt møtested for deg som forsøker å bli gravid, er gravid eller har barn 0-12 år. Våre sider er en komplett ressurs for deg som søker informasjon fra fagfolk, ønsker råd fra andre foreldre, ønsker en frisk diskusjon eller rett og slett å sosialisere - på interaktivt vis - med andre i samme situasjon. Stadig flere av våre brukere deltar aktivt i diskusjonsforum og oppretter en egen blogg. Vi har mange engasjerte forumledere som jobber på frivillig basis med å bidra til gode diskusjoner og tar ansvar for et godt forummiljø. I vårt forum deltar også jordmødre, barnesykepleier/søvnterapeut, klinisk ernæringsfysiolog, advokater, og akupunktør/homeopat. Gravide og foreldre kan stille spørsmål eller diskutere med våre fagpersoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer