Nytt produkt skal beskytte barnevognen

Prampack
Prampack Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ødelagt barnevogn ga Anne en god idé! Seks prototyper og fire år senere har produktet til mammagründeren blitt testet og godkjent av flere flyselskaper. I dag selges PramPack på flyplasser og i barneutstyrsbutikker i hele Skandinavia.

I 2001 dro Anne Morkmo på en tre måneder lang jorda-rundt-reise sammen med sin mann og deres syv måneder gamle sønn, Oskar. Allerede på den første flyturen ble barnevognen deres ødelagt, og de bestemte seg derfor for å kjøpe en beskyttende emballasje som kunne brukes på resten av turen. Til deres store overraskelse var dette umulig å oppdrive. Vognen ble ødelagt på flere flyturer og måtte til slutt kasseres. Planlagte utflukter og spennende destinasjoner måtte dermed kanselleres. Det eneste rådet andre foreldre hadde, var å utsette spennende reiser til barna var store nok til å  klare seg uten vogn. Anne følte at dette var feil, og satte seg som mål å utvikle et produkt som ville gjøre reising enklere og mer bekymringsfritt for småbarnsforeldre.

Fra IKEA-poser til PramPackDen unike korskonstruksjonen som er patentert og designbeskyttet, ble først testet ut av Anne med sammenstiftede IKEA-poser i 2005. Fire år senere selges PramPack på flyplasser og i barneutstyrsbutikker i hele Skandinavia. Siden i juni 2009 har det blitt solgt over 3000 PramPack.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer