NYTTÅRSFIN MED MAGE: For priser og produsentinformasjon se collagene nede i saken.
NYTTÅRSFIN MED MAGE: For priser og produsentinformasjon se collagene nede i saken. Vis mer

Nyttårsfin med stor mage

Publisert

Få tips til antrekk på årets siste dag.


Nyttårsaften er gjerne den dagen i året vi ønsker å stråle mest! Selv om vi kler oss avslappet og enkelt til hverdags, finner vi gjerne frem både paljetter og metalliske plagg denne årets siste kveld. Det er også en anledning til å vise frem din flotte mage!

Flatterende snitt

Kjoler og bluser med høyt liv eller såkalt empireliv, er ofte en festvinner for gravide. Sørg for at det smaleste punktet rett under bysten er markert, slik at du unngår sekkefølelsen helt vide plagg kan gi. Hvis blusen eller kjolen så skrår ut i en A-linje under bysten, vil snittet være flatterende for de fleste. Du kan også gå for helt ettersittende kjoler, hvis du er komfortabel med smale snitt.

SØLVNYANSER : F.v. hårklemme (kr 39,50 H&M), plattåsko i sølv (kr 599, Eurosko), øredobber (kr 129, Gina Tricot), bluse (kr 260, Mamalicious) og tregging/tights (kr 192, H&M).
SØLVNYANSER : F.v. hårklemme (kr 39,50 H&M), plattåsko i sølv (kr 599, Eurosko), øredobber (kr 129, Gina Tricot), bluse (kr 260, Mamalicious) og tregging/tights (kr 192, H&M). Vis mer

 

Mørke farger forminsker 

Ønsker du ikke å fremeheve magen; enten du synes alt ser ut som et telt på deg, eller du ikke har kommet så langt i graviditeten at du vil vise det frem ennå, så vil mørke farger og tekstiler hjelpe deg! En god huskeregel sier at lyse farger fremhever og mørke farger forminsker. Så for deg vil for eksempel en sort paljettkjole være heldigere enn en lys sølvkjole. En todelt kjole med lysoverdel og mørk underdel er også et stalltips.

LES OGSÅ: Gravid? Festantrekk du blir fornøyd med 

FLATTERENDE : Kjole med mørk underdel (kr  360, Mamalicious), armbånd (kr 20, H&M), skoletter kr 150, H&M), hansker (kr 79, 50, Kappahl) og kåpe (kr 350, H&M).
FLATTERENDE : Kjole med mørk underdel (kr 360, Mamalicious), armbånd (kr 20, H&M), skoletter kr 150, H&M), hansker (kr 79, 50, Kappahl) og kåpe (kr 350, H&M). Vis mer

 

Velg gode sko 

Skotøyet er viktig for gravide. Man har mange kilo ekstra å bære på, og i tillegg kan hovne føtter gjøre det vanskelig å komme inn i festskoene fra i fjor. Unngå uansett veldig høye hæler, da det å miste balansen og falle med et lite barn i magen, naturlig nok ikke er noe morsomt.

Gå for komfortable pensko med en lest som ikke er for skrå, og materialer som puster, for eksempel skinn. Da unngår du å bli klam på føttene, slik man gjerne blir i sko av kunstmaterialer. 

På tilbehørsfronten kan man slå seg helt løs selv om man er gravid. Smykker, hårpynt og vesker er ikke avhengig av at man er lett på foten eller har midje som Dronning Maud! Velger du et mørkt festantrekk ser det flott ut med metallisk tilbehør som sølvveske og lange øredobber, eller kanskje gullpynt i håret og veske i samme metalliske nyanse. Vil du stråle som Askepott i puddernyanser, vil både gull og sølv se fantastisk ut på tilbehørsfronten. Godt nyttår!  

SOM ASKEPOTT : F.v. gullbukser (kr 500, Mamalicious), konvoluttveske (kr 199, Gina Tricot), Mary Janes-sko (kr 1179, Maloles/Brandos.no), gravidkjede (kr 399, Mom2Mom/Ellos) og fotside kjole (kr 2190, 1et1font3/Morogmeg.no).
SOM ASKEPOTT : F.v. gullbukser (kr 500, Mamalicious), konvoluttveske (kr 199, Gina Tricot), Mary Janes-sko (kr 1179, Maloles/Brandos.no), gravidkjede (kr 399, Mom2Mom/Ellos) og fotside kjole (kr 2190, 1et1font3/Morogmeg.no). Vis mer

Plaggene i denne artikkelen er ment å gi deg inspirasjon. Vær oppmerksom på at noen av plaggene kan være vanskelige og få tak i nå i romjulen, særlig mht til forsendelsestid fra nettbutikker. 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer