Om han var redd engelen? Nei, så langt i fra!

Ill: Shutterstock
Ill: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Min sønn fortalte meg om hva han opplevde en kveld etter at han hadde lagt seg. Jeg hadde hørt ham le og tøyse, virkelig kose seg der inne og var spent på hva han hadde hatt det så hyggelig med.

Han hadde sovet en stund, fortalte han, da han følte at noen kom og kilte ham i ansiktet. Han hadde trodd det var morgen og at det var jeg som vekket ham.

Så han hadde slått opp øynene, klar til å møte mitt ansikt, man i stedet fikk han øye på en hvit engel som fløy frem og tilbake over sengen hans!

Over sengen henger en lampe der ledningen går fra lampa og ned bak sengen hans. Engelen hadde tøyset rundt lampen en stund og så til slutt satte den seg på ledningen, før den fortalte min sønn at han måtte slå av lampen. Han skjønte ikke helt hvorfor - man han hadde slått av  lampen, sa han ivrig videre, og nå hadde det bare vært gatelyset utenfor vinduene som hadde kommet inn i rommet. Det rare var at da lyset var slått av hadde engelen blitt enda mer tydelig der den hadde fløyet rundt og lyst opp rommet.

Da engelen hadde kommet nær hadde min sønn dratt den litt  i den ene vingen - da hadde engelen svart: "Nei, du får ikke lov! Det gjør vondt!" Min sønn og engelen hadde lekt rundt i rommet en stund før den hadde sagt adjø og fløyet ut av vinduet.

Denne historien ble "Ukens historie"

Forfatteren av denne ukes historie får en Helly Hansen Kids Explorer.

www.hellyhansen.com

Flere historie søkes! Send oss din historie, og delta i neste "Ukens historie". Kanskje blir nettopp din historie premiert..?

Jeg spurte om han ikke hadde blitt skremt, men neida, engelen hadde bare vært snill og morsom den, og han synes det hadde vært så flott at en engel hadde besøkt akkurat ham!

Før dette hadde vi ikke hatt noe spesielt forhold til engler, eller snakket om dem, men etterpå lånte jeg en bok om engler. Der sto det noe vakkert om at engler var lysvesener som kom ned til jorden om natten og besøkte barna når de trengte en ekstra trøst!

Noe så vakkert tenkte jeg, og ble kjempetakknemlig for at en (eller flere?) engler hjalp meg å passe på englebarna mine sammen med meg…

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer