Helene Rask Arnesen

- Ønsket om barn ble altoppslukende, alt annet var tåke

Helene Rask Arnesen hadde begynt å tenke at hun kunne leve et godt liv uten barn, men samboeren fikk henne på andre tanker.

BLE MAMMA SOM 37-ÅRING: Helene Rask Arnesen har alltid ønsket seg barn, men veien dit skulle vise seg å bli ganske annerledes enn hun hadde sett for seg. FOTO: Astrid Waller
BLE MAMMA SOM 37-ÅRING: Helene Rask Arnesen har alltid ønsket seg barn, men veien dit skulle vise seg å bli ganske annerledes enn hun hadde sett for seg. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

– Jeg hadde egentlig aldri slått fra meg tanken på å få barn, men etter hvert som tiden gikk begynte jeg å tenke at man jo kan leve et godt liv uten barn også, sier Helene Rask Arnesen (39).

Forfatteren, gründeren, gartneren og den tidligere glamourmodellen tar imot KKs utsendte i sitt hjem i Son like sør for Oslo. Den romslige familieboligen er preget av Helenes teft for interiør og design, men også av at hun for to år siden ble mamma for første gang.

Tette eggledere på grunn av blindtarmsoperasjon

Veien dit skulle riktignok vise seg å bli ganske annerledes enn det hun hadde sett for seg. Helene forteller at hun lenge var innstilt på at en graviditet «ville være hyggelig», men at hun ikke gjorde noe nevneverdig ut av at den lot vente på seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer