Oppskrifter på julemat

OPPSKRIFTER: Ribbe, medisterkaker, lutefisk, kalkun og flere andre oppskrifter på julemat finner du her.
OPPSKRIFTER: Ribbe, medisterkaker, lutefisk, kalkun og flere andre oppskrifter på julemat finner du her. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her finner du oppskrifter, tips og råd til hvordan steke ribbe, hvordan dampe pinnekjøtt, hvordan steke kalkun og hvordan steke lutefisk.

God mat er blant julens viktigste tradisjoner. Duften av et festmåltid som sprer seg i et nypuntet hus, kan vekke gode minner fra barndommens jul, mens nye minner skapes i familien når andres tradisjoner og vaner møter ens egne. Enten du foretrekker tradisjonell ribbe, velduftende pinnekjøtt eller saftig kalkun; her er vår store samling av oppskrifter på julemat

Ved hver oppskrift kan du lese hvilke aldersgruppe barna kan spise maten fra. Du kan også se oversikten over estimert tidsbruk. 

Julekalkun

 Tidsbruk: 260 minutter Alder: Fra 1 år

Julepostei

 Tidsbruk: 60 minutter Alder: Fra 1 år

Juleribbe

 Tidsbruk: 200 minnutter Alder: Fra 1 år

Kalkun juleskinke

 Tidsbruk: 200 minutter Alder: Fra 1 år 

Lutefisk 

 Tidsbruk: 60 minutter Alder: Fra 2 år 

Medisterkaker

  Tidsbruk: 50 minutter Alder: Fra 1 år

 

Medisterkaker med stuede grønnsaker

  Tidsbruk: 20 minutter Alder: Fra 1 år 

Pinnekjøtt

 Tidsbruk: 250 minutter Alder: Fra 1 år

Skinkestek

 Tidsbruk: 210 minutter Alder: Fra 1 år

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer