Overvekt hindret meg i å få flere barn

Overvekt hindret meg i å få flere barn
Overvekt hindret meg i å få flere barn Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg har hele livet slitt med overvekt. På det meste veide jeg 155 kilo og turte ikke vise meg utenfor huset. For 6 år siden fikk jeg en datter, og vi ønsket at hun skulle få et søsken. Men årene gikk, og det så ut til at overvekten ville hindre meg i å få flere barn hvis jeg ikke gjorde noe drastisk, forteller denne kvinnen. Les hennes historie her.

Jeg har hele livet slitt med overvekt. Men etter å ha funnet mannen i mitt liv var vi så heldige å bli foreldre til ei nydelig tulle i 2000. Da hun var 4 år bestemte vi oss for å gi oppfylle hennes største ønske og gi henne et søsken. Men på grunn av overvekt og prevensjonssprøyte mistet jeg menstruasjonen i 3 år. Men etter alternativ behandling og til sist en p-pillekur fikk jeg menstruasjonen tilbake.

Fange i eget hjemDa startet mitt livs største kamp mot kiloene. Vi var kommet til 2006 og jeg veide på det meste 155kg og var en fange i mitt eget hjem. Turte ikke å vise meg offentlig, og orket ikke være med den skjønne datteren min på noen aktiviteter. Livet var ikke lett å leve... Jeg hadde det ikke bra. Og min mann og datter hadde det heller ikke enkelt ettersom min sinnstilstand ikke gjorde meg til en enkel person å leve med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer