«Petter» (4) var den eneste som ikke fikk komme i bursdagen

– Jeg er livredd for at det skyldes handikappet hans, sier moren

IKKE INVITERT: Det er trist å oppleve at man er den eneste som ikke er invitert i barnebursdagen. Foto: Shutterstock © Personen på bildet er ikke identisk med personen i saken.
IKKE INVITERT: Det er trist å oppleve at man er den eneste som ikke er invitert i barnebursdagen. Foto: Shutterstock © Personen på bildet er ikke identisk med personen i saken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Kamilla» ønsker å fortelle sin historie anonymt av hensyn til sønnen sin.

Da hun i forrige uke ankom barnehagen for å hente ham, var det bursdagsfeiring for en av jentene på samme alder. Tilfeldigvis kom også moren til denne jenta på samme tid.

– Da roper jenta til moren sin «Petter kan også komme i bursdagen min!», forteller «Kamilla».

– Moren til jenta ble veldig rar og hysjet på henne. Jeg regnet med at dette hadde noe med at sønnen min ikke hadde fått en innbydelse til barnebursdagen.

– Jeg smilte tilbake til henne og prøvde å vise at jeg forstod. Jeg regnet med at han ikke var invitert fordi de ikke leker så mye sammen, eller at hun kun hadde invitert jentene i avdelingen, forteller «Kamilla».

LES OGSÅ: - Ingen grunn til å være mamma-masochist!

Kjente at hjertet sank

Et par dager senere får hun imidlertid høre av en venninne som også har barn i barnehagen, at ting ikke er helt slik hun tror. – Det viste seg at alle på det alderstrinnet var invitert - alle unntatt min sønn.

– Jeg kjente at hjertet mitt sank litt når vi snakket om det. Tankene begynte å romstere oppi hodet mitt. Jeg kjente at jeg ble skuffet og lurte på hvorfor. Grunnen kan jo være så enkel at hun hadde glemt ham fordi de ikke leker så mye sammen. Det kan være så mange grunner som ikke er ment noe vondt med, men som mamma til et barn med handikapp begynte tankene å surre, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer