Pristest: Her bør du handle Libero og Pampers bleier

Testen avdekker store prisforskjeller.

HVILKE BLEIEPAKKER ER BILLIGST - OG HVOR? Mammanett har sjekket! Foto: Elisabeth Lofthus
HVILKE BLEIEPAKKER ER BILLIGST - OG HVOR? Mammanett har sjekket! Foto: Elisabeth Lofthus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mammanetts store pristest på bleier viser at du kan spare tusenlapper i løpet av et år.

Avhengig av hvilket merke du velger og hvilke rabattavtaler du benytter deg av, er det store prisforskjeller mellom de dyreste og billigste i testen. 

SE TABELLENE NEDENFOR

Store prisforskjeller 

Norske foreldre har ofte ganske bestemte oppfatninger om hvilken bleie som er best, noen tyr til Pampers og andre mener med stor overbevisning at Libero er den beste bleien. Opplevd kvalitet er for de fleste mer viktig enn pris. Men uansett hvilket merke du sverger til, er det mye penger å spare på å velge riktig dagligvarebutikk.

Prisforskjellene er store mellom kjedene. Hvis vi sammenligner med pristesten fra august 2013 har de fleste kjeder har også satt opp bleieprisene i år - noe som gjør at det er enda mer penger å spare på å velge riktig butikk. 

Rydd opp i jungelen!

Det finnes en rekke rabatter, avtaler og medlemsfordeler som fremstår som "attraktive fordeler for barnefamilier" hos mange av kjedene, men de gir ingen garanti for at du faktisk får billige bleier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer