Restaurant gir rabatt for høflige barn: - Tror ikke det vil ha en oppdragende effekt

Programleder Johanna Grønneberg Mesa reagerer: - Kanskje de heller burde lagt på et «drittunge tillegg».

BARN PÅ RESTAURANT: Ikke alle barn sitter i ro på restaurant, det har restauranteieren besluttet å gjøre noe med. Foto: NTB Scanpix
BARN PÅ RESTAURANT: Ikke alle barn sitter i ro på restaurant, det har restauranteieren besluttet å gjøre noe med. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å ha med barn på restaurant kan være en stor prøvelse både for foreldre og de øvrige restaurantgjestene. Det er ikke alltid like lett å få barna til å sitte stille på stolene sine, spesielt dersom måltidet drar ut i tid.

En som har sett seg kraftig lei på urolige barn, er den italienske restauranteieren Antonio Ferrari. Til The Guardian forteller han at veldig mange foreldre ikke klarer å holde kontroll på barna sine. Noe som fører til at barna ofte løper rundt i restauranten hvor de forstyrrer de andre gjestene og tvinger de ansatte til å svinge seg rundt dem.

Dette problemet mener han imidlertid å ha funnet en løsning på. Da han hadde en gruppe gjester bestående av elleve personer, la han merke til at de fem barna opptrådde veldig rolig. Han besluttet derfor å gi selskapet en fem prosent «rabatt for høflige barn» på regningen.

Antonio Ferrari forteller til KK.no at han fortsatt gir rabatt til familier med høflige barn og at han ikke har tenkt å slutte med det første.

– Fordi her i Italia ønsker ikke foreldre å passe på barna sine og lar dem løpe fritt rundt i restauranten, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer