- Ring ambulanse hvis barnet har feberkramper

Marianne og Bjørn Tore opplevde alle foreldres mareritt da sønnen (1,5 år) ble syk.

FRISK IGJEN: Men mamma Marianne forteller det var skremmende å se hvordan Bjørn-Einar (1,5) reagerte på feberkrampene. Foto: Privat
FRISK IGJEN: Men mamma Marianne forteller det var skremmende å se hvordan Bjørn-Einar (1,5) reagerte på feberkrampene. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Marianne (36) og Bjørn Tore Reitan Larsen (34) opplevde alle foreldres mareritt, da Bjørn-Einar (1,5) fikk alvorlige feberkamper.

Det hele startet lørdag for noen uker siden, da deres yngste sønn Bjørn Einar (1,5) var syk med litt feber og hoste. Marianne forteller at hun ga sønnen Ibux før han skulle legge seg, noe som fikk feberen til å gå ned. 

– Trøtt som jeg var sovna jeg på sofaen og sov vel stort sett hele kvelden. Helt til mannen min vekte meg ganske sent og sa at jeg måtte se på minsten fordi han skalv sånn, forteller hun.

Hadde lav feber

Marianne, som først skrev om hendelsen på bloggen sin, er selv er sykepleier. Hun sier at det første som slo henne da hun ble vekket, var at sønnen kunne ha feberkamper.

– Men ingen av oss hadde opplevd noe slikt før, så vi ante jo ikke hvordan dette så ut, forteller hun.

– Vi ringte med en gang til legevakten, men der sa de at dersom det var feberkramper, så ville vi ikke ha kontakt med ham. Mens Bjørn Tore snakket med legevakten fant jeg ut at feberen var 37.5, og det var jo ikke så mye. Siden vi også hadde god kontakt med ham, ble vi enige om å vente og se, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer