Marion Ravn

Røper kjønnet på barnet

Marion Ravn (39) har blitt mamma for første gang.

MARION RAVN: Her under Allsang på grensen i 2022. Foto: Thomas Andersen / TV 2 / NTB Scanpix.
MARION RAVN: Her under Allsang på grensen i 2022. Foto: Thomas Andersen / TV 2 / NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i slutten av mai at Marion Ravn (39) kunngjorde på Instagram at hun skulle bli mamma.

«Rihanna på Superbowl VS Marion i Steinkjer», skrev Marion den gangen, og delte et klipp fra Rihannas opptreden i februar, etterfulgt av en kort videosnutt av seg selv med en kulerund mage.

Siden mai har artisten delt stadige oppdateringer av den voksende magen. I august la hun bilder fra en babyshower, som hun skriver var i hennes ånd med «latter, vin og dirty games». I bakgrunnen kan man skimte noen blå ballonger, men uten at Marion selv bekreftet barnets kjønn.

Det siste innlegget fra svangerskapet ble delt i starten av september.

«Ute og vagger», skrev artisten under et bilde av deg selv i Oslos gater.

Siden den gang har det ikke kommet noen nye innlegg fra 39-åringen, men mandag denne uka meldte VG at artisten hadde blitt mamma for første gang. Det skal ha blitt bekreftet gjennom hennes manager i Circle Management, Cecilie Torp-Holte.

– Hun har fått en liten gutt, og alle har det bra, sier Torp-Holte til VG.

KK har forsøkt å komme i kontakt med Marions management, foreløpig uten hell.

- Mye alene

Marion slo gjennom som artist på slutten av 90-tallet sammen med venninnen Marit Larsen med popduoen M2M, skrev KK om tidligere.

14 år gamle ble New York duoens nye hjem, hvor de ble kastet rett inn den knallharde internasjonale musikkbransjen - samtidig som foreldrene deres forsøkte å hjemmeskole dem med ungdomsskolepensum.

I et intervju med KK, som sto på trykk i januar 2021, fortalte Marion åpenhjertig om tenåringstiden i USA, og hun legger ikke skjul på at det var en tøff tid.

- Jeg var mye alene, men jeg var veldig sta og ville ikke fortelle foreldrene mine at jeg var ensom. Jeg var 14 år da vi reiste til USA. Det er helt absurd å tenke på. Nevøen min er 20 år, og jeg synes han er så ung, og det har fått meg til å innse hvor ung jeg var.

M2M solgte over 12 millioner plater og singler. Men i 2002, drøyt fire år etter turen over dammen, var eventyret over.

Etter bruddet med plateselskapet, etablerte Marion seg som soloartist. Kanskje ikke av den internasjonale dimensjon som var ­planlagt, men like fullt en artist med seks album og et utall singler på cv-en siden hun vendte nesen hjemover. De siste årene har hun turnert jevnlig, spilt i musikaler og vært ­hyppig i tv-ruta på alt fra «Stjernekamp» og «X-Factor» til «Hver gang vi møtes» og «Maskorama».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer