Trillinger

Sanne mistet fem barn i magen - nå har hun trillinger!

- Det er som å bo i en barnehage da vi må følge med hele tiden, sier hun.

TRIPPEL GLEDE: Trillingmamma Sanne sammen med døtrene Sol, Luna og Tomine, som snart skal bli storesøstre! FOTO: Privat
TRIPPEL GLEDE: Trillingmamma Sanne sammen med døtrene Sol, Luna og Tomine, som snart skal bli storesøstre! FOTO: Privat Vis mer
Publisert

– Jeg har alltid ønsket meg mange barn, men jeg hadde jo ikke planlagt å ha så mange små samtidig, ler Sanne Hagen Småvik (27).

For nesten to år siden ble hun mamma til trillingjentene Sol, Luna og Tomine. Sanne, som deler sin hverdag på Instagram, forteller at sjokket var stort da hun og samboer Per Arne fikk beskjeden på en tidlig ultralydundersøkelse.

– Jeg hadde faktisk hatt en livaktig drøm om at jeg ventet tvillinger, så jeg var ganske overbevist om at det var to. Men da ultralyden viste tre bankende hjerter ble jeg helt satt ut og fant ikke ordene. Mannen min ble veldig sjokkert og reagerte med mye latter, forteller hun.

– Jeg tenkte også automatisk på alt det praktiske. Hvordan skulle jeg få til å amme tre barn med bare to pupper? Hvordan skulle vi klare det med den lille bilen og leiligheta vår som ikke var stor nok? Det var mange tanker.

Annonserte nyheten første april

Det første sjokket ble imidlertid raskt erstattet av en enorm glede. Lykken over å vente trillinger var ekstra stor fordi Sanne tidligere har mistet fem barn under graviditet, to av dem med nåværende partner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer