Scrapbooking – kort innføring

scrapbooking
scrapbooking Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Scrapbooking er en hobby som kommer fra USA, og som går ut på å ta vare på minner ved å gjøre litt mer ut av bildene enn å bare sette dem inn i et fotoalbum. Hobbyen har kommet til Norge i løpet av de siste årene, og har nå slått ut i full blomst her hos oss, slik den har i store deler av verden. Hva går så scrapbooking ut på? Man designer sine egne albumsider for å vise fram sine bilder på den måten man selv liker best. Det er en veldig personlig hobby, i og med at vi tar vare på de minnene som betyr mest for oss, og det er også en kreativ hobby, der man får jobbet med design, farge og puslerier av forskjellig slag. Scrapbooking passer til jenter og damer, og sågar menn, i alle aldre. Man er aldri for ung eller for gammel til å hygge seg med design og dekorasjon av flotte scrappesider.

Det er i tillegg en veldig sosial hobby, samtidig som det er en hobby som man fint kan sitte hjemme og gjøre alene. Det gjør at den passer til de aller fleste av oss, enten vi bor i nærheten av andre scrappere og kan treffes for en hyggelig scrappestund, eller vi bor i mer grisgrendte strøk der det er vanskelig å komme sammen med andre scrappere. Finn deg et lite hjørne av spisebordet og blir med på denne morsomme hobbyen du, også.


Skrevet av Marit, http://www.scrapbookexpress.no/


 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer