Se hvem som ble årets blogger

Se hvem som ble årets blogger
Publisert
Sist oppdatert

Vi har fulgt henne gjennom to blå, et bryllup og en baby. Her kan du se hvem som ble årets blogger, og hvem som ble årets "kommentator" og "debattant".

Årets blogger ble Spireliten89

Spireliten89 står bak bloggen Den utrolige reisen. Og året som gikk har hun også delt med leserne sine en helt spesiell reise.

Hun har blitt gravid, feiret bryllup og i november kom babyen.

Den 23 år gamle jenta engasjerer og er en høyt elsket blogger på Mammanett. Ikke bare er hun dyktig til å blogge og fortelle om små og store begivenheter. Hun bruker minst like mye tid på å lese andre sine blogger og aktivt kommentere.

Det er få dager hun ikke har skrevet blogginnlegg på Mammanett i år, og hennes blogg er den best besøkte totalt av alle bloggene. I tillegg er bloggen hennes også best ratett totalt (antall stjerner). 

Innleggene hennes er ofte humoristiske og hun er ikke redd for å ta opp tabubelagte tema om sex og samliv.  

Bloggen hennes har også gjennomgått en fin utvikling siste året. Hun bruker stadig bedre bilder, og teksten har blitt bedre å lese. 

En av bloggerne på Mammanett skrev tidligere i år:

Spireliten blir bare flinkere og flinkere. Hun skriver ofte, bruker mye bilder, har mye humor i innleggene sine, og skriver engasjerende innlegg. Ei tvers igjennom god jente som jeg vet mange har glede av å følge!

Vi gleder oss til å følge deg videre, Spireliten! 

Spireliten89 vinner en Stokke® Sleepi™ Mini, en Bosch MUM5 kjøkkenmaskin og en Dolce Gusto Circolo.

Les om alle premiene her

 

Årets kommentator: Heidi1989

Heidi1989 er en aktiv og populær blogger på Mammanett. Dette er en blogger som er utrolig dyktig til å kommentere og engasjere seg i andres blogger. Få eller ingen av bloggerne har ikke fått en hyggelig kommentar fra denne jenta.

Heidi er mamma til Ronja (1) og på bloggen sin skriver hun om hverdagen som alenemor. 

Heidi kommenterer hos mange, backer opp og gir gode råd ved behod. Hun har to ganger tidligere i år blitt kåret til "månedens kommentator". 

Vel fortjent, Heidi!   

Heidi får en NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo og Jakken Saga fra Tretorn og støvlene Ideal fra Tretorn til junior.

Årets debattant: Line-mor

Line-mor er vår kanskje mest erfarne Mammanettbruker. I en årrekke har hun brukt mye av sin fritid for å administerere forumet, opprette nye termingrupper og barnegrupper, holde orden i rekkene og rekruttere nye gruppeledere til forumene. 

Tobarnsmoren og pedagogen deler raust av sin erfaring og kunnskap, og i tillegg er hun utrolig dyktig til å finne gode tema for debatt. Gang på gang har hun opprettet diskusjoner i vårt forum som engasjerer mange. 

Hun har også flere ganger i år blitt kåret som "månedens debattant".

Line-mor får en Easygrow NATURE og en NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo. 

Lag din egen blogg på Mammanett

Lyst til å bli en del av vårt hyggelige bloggsamfunn? Både prøvere, gravide og foreldre blogger på Mammanett. 

Lag din egen blogg du også

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer