Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

Se topplistene: Bestselgende babyutstyr
Publisert
Sist oppdatert

Hvilke produkter er deres bestselgere? spurte vi norske barneutstyrsbutikker og -kjeder. Her kan du se hvilket barneutstyr som er mest populært blant norske foreldre. Kvalitet og kjente merkevarer står sterkt hos foreldrene. Pris viser seg å være av mindre betydning. Norsk design har også en fremtreden plass blant bestselgerne.

Les også: De mest populære barnevogner nå!

Barnas Hus - fem bestselgere

Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til barn. Med sine 18 butikker er de den største barneutstyrskjeden i Norge. Kaja Jørgensen i markedsavdelingen i Barnas Hus forteller at bestselgerne deres viser at norske foreldre er villige til å betale mye for god kvalitet og trygge produkter. - Prismessig ligger alle disse produktene høyt, men flere av dem er også populære gaver fra for eksempel besteforeldre, sier hun.
TFK Joggster Twist er den mest solgte barnevognen hos Barnas hus. Av annet barneutstyr er dette deres mestselgende produkter:

1. Stokke Tripp Trapp  

Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

Som nummer en på lista finner vi den norskdesignede Tripp Trapp stolen. Den vokser med barnet, den kan justeres slik at den spesialtilpasses barnets kropp ved hjelp av det unike dybde- og høydejusterbare setet og fotbrettet.

Pris hos Barnas Hus: 1549,-


2. Neonate Babycall 5000.

Neonate babycall er Barnas Hus sin bestselger. Den markedsføres som en babycall  med lav stråling. Stemmestyrt aktivering av enhetene gjør at stråling minimeres og batterilevetiden optimaliseres.

Pris hos Barnas Hus: 1299,-

Til venstre: BeSafe iZi Combi X3. Til høyre: Maxi-Cosi Cabriofix med Isofix base
Til venstre: BeSafe iZi Combi X3. Til høyre: Maxi-Cosi Cabriofix med Isofix base Vis mer

3. BeSafe iZi Combi X3 Isofix 

Besafe Izi Combi X3 Isofix festes lett i bilens Isofix fester. Isofix festene gir en mekanisk montering som er stabil og ikke minst sikker, og reduserer faren for feilmontering.

Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

Pris hos Barnas Hus: 4499,-

4. Maxi-Cosi Cabriofix med Isofix base  

Maxi-Cosi Cabriofix har et sidebeskyttelsessystem som gir optimal beskyttelse ved sidekollisjoner. Integrert solskjerm og seteforminsker for nyfødte barn.

Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

Pris hos Barnas Hus: 3598,-


5. Voksi Urban vognpose

Se topplistene: Bestselgende babyutstyr


Voksi Urban er en relativt ny og trendy serie. Overdelene i 90% dun og 10% fjær og underdelen i ull, gjør Voksi Urban til en slitesterk pose som holder ditt barn varmt og trygt. Dessuten har Voksi Urban to overdeler, en kortere og en lengre, som gir posen lang brukstid, til ca 6 år.

Pris hos Barnas Hus: 1999,-


Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

  Babyshop - fem bestselgere

  Babyshop er en barneutstyr-/barnekleskjede med 11 butikker sentralt i Oslo, Akershus, Hamar, Fredrikstad, Drammen og Stavanger. Vi har snakket med butikksjefen for en av de største Babyshopbutikkene, Nina Rakvaag ved Babyshop Slependen. - Vi selger mest av barnevognmerkene TFG Joggster Twist og Emmaljunga. Vi selger vi så utrolig mange bilseter av ulike merker at det er vanskelig å utrope en klar vinner, forteller hun. Sett bort fra vogner og bilseter er dette butikkens bestselgere:

  Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

  1. Lammeskinn

  - Jeg tror faktisk enkle lammeskinn er en av de mestselgende artiklene våre. "Alle" kjøper det, forteller Rakvaag. Lammeskinn kan brukes i seng, vogn og for eksempel i en vippestol. Dette er et tradisjonelt produkt, som er behagelig og gir barnet tryghetsfølelse.

  Pris: 399,-

  Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

  2. Voksi Urban.

  En veldig populær vognpose, laget av dun og ull. Denne kombinasjonen gjør tilleggsprodukter som ekstra tepper eller skinn unødvendig. Posen har en forlenger som gjør at du kan bruke posen helt opp til 6 års alder, sier Rakvaag. Ved valg av pose minner hun foreldre på å ta hensyn til hva slags vogn man velger, slik at man får en pose som passer optimalt.

  Babyshops pris: 2099,-

  Dina Westrum viser frem fem av bestselgerne i butikken Engler Og Cowboyer på CC Gjøvik.
  Dina Westrum viser frem fem av bestselgerne i butikken Engler Og Cowboyer på CC Gjøvik. Vis mer

  3. Stokke Sleepi Mini

  Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

  Denne norskdesignede sengen var den sengen Babyshop Slependen solgte flest av i fjor. Denne sengen er riktignok i en høyere prisklasse, men en seng som barnet kan bruke mye lengre enn tradisjonelle sprinkelsenger, forteller Rakvaag. Når barnet ikke lenger har behov for en sprinkelseng kan sengen ved hjelp av tilleggsprodukter bygges ut til barneseng eller juniorseng.

  Babyshops pris: 3999,-

  Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

  4. Stokke Tripp Trapp  

  Vi selger utrolige mengder av den norske TrippTrapp-stolen fra Stokke, og Newbornsettet er populært, forteller butikksjefen. 

  Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

  Pris hos babyshop: 1549,- 

  Pris hos Barnas Hus: 1549,-

  Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

  5. Babycall Super Nova

  Babyshops bestselgende babycall er uten tvil Super Nova D7. Babycallen er en videreutviklet utgave av den gamle Super Novaen. Den har fått bedre batterikapasitet og en del andre modifiserte detaljer, både kosmetisk og teknisk. Vibrator og lys varsler om barnet gråter.

  Babyshops pris: 1399,-


  Engler og Cowboyer - fem bestselgere i innlandet

  På innlandets største kjøpesenter CC Gjøvik finner vi barneutstyrs-butikken Engler og Cowboyer. Daglig leder Dina Westrum kan fortelle at de selger mest barnevogner av merket TFK. Av annet utstyr ligger dette på deres fem på topp liste:

  Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

  1. DooMoo ammepute

  Doomoo multifunksjonell ammepute, fylt med gode og myke polyesterkuler for maksimal komfort, er en av Engler og Cowboyers desidert bestselgere. Den kraftige u-formen på puten gjør den perfekt for amming/flaskemating, liggestøtte, når babyen trener nakke og rygg, når den skal lære seg å sitte og som støtte for ryggen.

  Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

  E&C sin pris: 599,- Tvillingpute: 799,-

  2. Sophie La Girafe

  Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

  Denne babyleken har blitt utrolig populær blant våre kunder, forteller Westrum. - Den er veldig god og riktig å holde i for en baby. Den kan fungere som en bitering, og den lager en morsom pipelyd når du klemmer på den. Sjiraffen er håndlaget i de franske alpene, består av naturgummi og er dermed ftalatfri.

  E&C sin pris: 199,-

  Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

  3. Stokke Tripp Trapp

  1549,-   babysete 999,- trekk 199,-

  Se topplistene: Bestselgende babyutstyr

  I likhet med Barnas Hus har Engler og Cowboyer også den norskdesignede Tripp Trapp stolen på sin toppliste. Den vokser med barnet, den kan justeres slik at den spesialtilpasses barnets kropp ved hjelp av det unike dybde- og høydejusterbare setet og fotbrettet.

  E&C sin pris: stol 1549,-, babysete 999,- og trekk 199,-

  4. Voksi Urban

  Voksi Urban selger tydeligvis like godt i innlandet som i storbyene. Westrum tror denne vognposen har blitt så populær på grunn av at den kan forlenges når barnet vokser - og slik sett er en pose du har langvarig glede av.

  E&C sin pris:  2099,-

  5. Doktor Brown flasker

  - Vi selger nesten bare denne flasketypen, forteller Westrum. Disse tåteflaskene har en patentert innvendig luftventil som fjerner luftbobler og vakuum i morsmelk, morsmelk-erstatning og i alle andre typer væske. Dette kan redusere kolikkplager og gulping, forteller hun.

  E&C sin pris: 249,- for trepakning.


  Barnevognhuset Rudo - fem bestselgere

  Barnevognhuset Rudo har to butikker i Oslo, en i Strømmen og egen nettbutikk. Butikkmedarbeider Trine Nielsen forteller at det hos dem selges desidert flest barnevogner, og det er Emmaljunga som er bestselgeren blant barnevognene. Av annet barneutstyr trekker hun frem disse:

  1.Nina Barneseng

  Denne barnesengen er en rimelig modell og er praktisk og fin barneseng med regulerbar bunn og senkbar side .

  Rudos pris: Fra 998,-

  2. Milano stellebord

  Et helt enkelt og greit stellebord til god pris. Det har hjul og kan derfor enkelt flyttes ved behov. Stellebordet har praktiske hyller og oppbevaringsbokser, romslig badekar og godt polstret stelle­madrass.

  Rudos pris: 849,-

  3. Troller Iglo vinterpose

  Du kan få posen i vanlig størrelse for barn fra 0-2 år, eller med et forlengerstykke slik at den kan brukes helt opp til 6 år. Har blitt kåret til best i test, og Nielsen tror det er en medvirkende årsak til at dette er deres bestselger.

  Rudos pris: 1598,-

  4. Aton bilsete m/Base-fix

  Dette bilsetet har også gode testresultater, forteller Nielsen. Dette er en bilstol for nyfødt opptil 13 kg. Stolen leveres komplett med base for Isofix/beltemontering for enkel og sikker montering i bilen. Stolen har praktisk solskjerm, bærebøyle og vaskbart trekk.

  Rudos tilbudspris: 2375,-

  5. Philips Avent elektrisk brystpumpe

  Stadig flere nybakte mødre kjøper en elektrisk ammepumpe, forteller Nielsen. Modellen Philips Avent er bestselgeren hos Rudo.

  Rudos pris: 1298,-

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer