Selfien viser hvordan en kropp ser ut 24 timer etter fødsel

Publiserte en svært ærlig selfie. Den modige moren hylles av kvinner verden rundt

Publisert
Sist oppdatert

«Slik ser 24 timer etter fødselen ut. Baby i slynge. Hud mot hud. Voksenbleie. Og en rosenrød glød.»

Dette skriver den amerikanske fembarnsmoren Erica Andrews i et Facebookinnlegg som har gått viralt de siste dagene.

Helt ærlig selfie

Erica postet denne teksten og en selfie på Facebooksiden til butikken Sakura Bloom, bare 24 timer etter at hun hadde født sitt yngste barn. På bildet ammer hun babyen sin mens den ligger i en babyslynge.

Gravidmagen er fortsatt godt synlig og i tillegg har hun på seg en typisk voksenbleie som man får utdelt på sykehuset etter at man har født.

Veronica skulle bli en «Yummy Mummy» på to måneder

Hylles over hele verden

Fotografiet har vakt stor oppsikt og har så langt blitt delt cirka 45000 ganger. Mange kvinner hyller Erica for at hun tør å vise kroppen sin like etter fødselen og for de vakre ordene hun skriver om det å bli mor.

Fotografiet står utvilsomt som en skarp kontrast til mange av de bildene vi er blitt vant til å se i sosiale medier de siste årene. Følger man bare Hollywoodkjendiser og fitnessdamer, kan man få inntrykk av at normen er at kroppen blir helt som før igjen det sekundet barnet er født. 

Selv om det selvsagt ikke er noe galt i å vise frem en perfekt kropp, er det allikevel veldig befriende å se en litt sliten men lykkelig mamma i voksenbleie!

Disse mødrene hyller strekkmerker

 

"This is what 24 hours postpartum looks like. Baby in sling. Skin to skin. Adult diapers. And a rosy glow. My body feels...

Posted by Sakura Bloom on 19. januar 2016

LES OGSÅ: Den nybakte moren har tatt tre plastikkoperasjoner på ett år

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer