Ser du hva dette er?

Barneleke har skapt voldsomme reaksjoner

PLAY DILDOH? Mange foreldre fikk seg en overraskelse da ungene pakket opp dette leketøyet på julaften. Foto: Privat
PLAY DILDOH? Mange foreldre fikk seg en overraskelse da ungene pakket opp dette leketøyet på julaften. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tobarnsforeldrene Kjersti og Øystein fikk seg en god latter i romjulen.  

Da de skulle rydde gulvet etter at ungene hadde lekt seg med sine nye julegaver, kom de over noe de i starten ikke helt skjønte hva var.

LES OGSÅ: Ikke gjør denne søvntabben!

Voksengave?

– Vi var først i tvil om det var noen av de andre voksne som hadde glemt en av sine gaver, før vi skjønte at plastgjenstanden var en del av en barneleke, ler Kjersti.

Det populære plastelinasettet Doh Cake Mountain fra Play Doh, inneholder nemlig en slags glasur-sprøyte med en nokså «spesiell» form.

Pappa Øystein forteller at datteren deres på åtte år ikke forstod hvorfor denne leken skapte slik munterhet hos de voksne, men at sønnen på elleve nok hadde en liten anelse.

– Han fikk omtrent samme uttrykk i ansiktet som han gjør hvis vi skrur på bilradioen under radioprogrammet Juntafil. Så jeg mistenker at han også synes det ligner mer på en voksenleke, ler han.

Foreldre i harnisk

Kjersti og Øystein synes det hele var svært komisk, men i USA har reaksjonene vært mer blandede.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer