REGNBUEFAMILIE: Silas og Johannes er gift. Sammen har de datteren Maggie My, med deres venninne Louise.  Foto: Privat
REGNBUEFAMILIE: Silas og Johannes er gift. Sammen har de datteren Maggie My, med deres venninne Louise. Foto: Privat Vis mer

Silas og Johannes ville ikke vite hvem av dem som er far til Maggie

Planen var å i utgangspunktet velge å ikke vite hvem som var biologiske far. Så ombestemte det homofile paret seg.

Danseren Silas Holst og Grand Prix-vinneren Johannes Nymark hadde først besluttet at de ikke ville vite hvem av dem som var den biologiske faren til regnbuedatteren Maggie My, som det danske paret har sammen med venninnen Louise Mahnkopf. 

Planen var å i utgangspunktet velge å ikke vite hvem som er Maggies biologiske far; unntaket var dersom Maggie My selv ønsket å få vite det, lyder meldingene fra ekteparet, som begge - uansett utfall - føler seg som hennes foreldre. 

LES OGSÅ: Bør barnefar alltid oppgis? 

Men, nå som Maggie My snart fyller halvannet år, har de altså tatt farskapstesten og kjenner til svaret. Det avslørte de i en tidligere sending av  "Silas, Johannes & Louise", på dansk kanal4, som følger hverdagen i den sympatiske regnbuefamilien. 

Prøver på regnbuebarn nummer to

Grunnen til at de nå ønsket å kjenne til Maggies biologiske far, er at trekløveret nå har besluttet å gi Maggie My en lillebror eller lillesøster. Da var det viktig for foreldrene at den som ikke var biologisk far til Maggie My, til gjengjeld ble det til barn nummer to. 

Nå som de kjenner resultatet av farskapstesten har de gått i gang med å skulle få barn nummer to. Om det er Silas eller Johannes som er far til Maggie My, ønsker de ikke å avsløre ovenfor andre; 

LES OGSÅ: Når barnefar ikke vil bli med på fødselen

- Heller ikke familiene våre vet det. Det er kun vi tre som vet det, og slik er det, fortalte Silas Holst i episoden av "Silas, Johannes & Louise". 

Da de tre vennene i sin tid "lagde" Maggie My, foregikk det ved at Silas og Johannes blandet spermen i en kopp, hvor Louise så inseminerte seg selv med en sprøyte. Fremgangsmåten er den samme nå som de forsøker å få et barn nummer to - men denne gangen er det altså kun en av fedrene som leverer sæden. 

LES OGSÅ: Samarbeid om samvær

"Silas, Johannes & Louise" vises på onsdager klokken 21.00, på Kanal 4. 

 

Artikkelen er opprinnelig publisert hos Mama.dk: "Silas og Johannes ved nu, hvem der er far til Maggie" 

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: