Skummel mat til Halloween

Planlegger du Halloweenfest? Her er morsom mat som du lager på 1-2-3.

PÅ VEI OPP AV GRAVEN: Denne kaken er så skummel at den nok passer best i selskap for litt større barn! Foto: Anette Snarby
PÅ VEI OPP AV GRAVEN: Denne kaken er så skummel at den nok passer best i selskap for litt større barn! Foto: Anette Snarby Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Planlegger du en stor Halloweenfest, eller har du bare lyst til å overraske familien med noe skummelt godt i helgen? Her er tips til snacks som er lett og raskt å lage.

LES OGSÅ: Halloweenkostymene du enkelt lager selv

Skummel jordkake

Utgangspunktet i denne skrekkinngytende kaken er en vanlig sjokoladekake i langpanne med sjokoladeglasur. På toppen har vi strødd knust Oreokjeks, slik at det ligner jord.

Gravstøtten er laget av papp, mens skjelettet er en porselensfigur fra Nille. Kaken er også pyntet med kvalme (men spiselige!) larver fra samme butikk.

Ekle muffins

Disse muffinsene er pyntet med ekle hvite meitemarker. Markene er laget av vanlig marsipan og ser ekstra ekte ut med striper som forestiller ledd.

Halloweenpepperkaker

Pepperkakedeig er et ypperlig materiale for kreative sjeler, og må ikke kun spises til jul. Til Halloween kan du for eksempel lage hodeskalle- og skjelettpepperkaker.

Disse pepperkakene er skjært ut for hånd, men om du vil være mer nøyaktig kan du først tegne og klippe ut en mal i kartong. Pyntes med melis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer