Sleipe mammatriks

Slik tar du kontroll over familien. Foto: Colourbox, Kagge
Slik tar du kontroll over familien. Foto: Colourbox, Kagge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her er tipsene du ikke bør dele med barna og samlivspartneren din!

At enkelte mødre bruker listige triks for å få ting slik de ønsker er en kjent sak. Noen av disse er samlet i bokform. 

Boken «Mors lille sleipe», skrevet av Nina Evje, kom først uti 2002. I september kom den i oppdatert utgave, men ekstra påfyll av sleipe tips.

Boka inneholder en rekke humoristiskesituasjonsbeskrivelser, som mange nok vil kjenne seg igjen i. Her får duforfatterens beste tips til hvordan du på sleip mammamåte kan takle alt fra barnehagebarnasmange nykker, til tenåringens raserianfall.

Også mannen i ditt liv skaloverlistes slik at fjernkontrollen til tv’n havner i dine hender. Ved hjelp avmotivasjonspsykologi, manipulasjon og mange sleipe mammatriks, skal hverdagsheltinnenoverleve hverdagen!

LES OGSÅ: Dette burde noen fortalt meg før fødselen

Løs situasjoner med humor!

Nina Evje forteller at hun i utgangspunktet ikke haddeambisjoner om å skrive bok, men at hun alltid har vært «en forteller». Med tobarn, en mann og et travelt familieliv, manglet det heller ikke på pussige og utfordrende situasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer