Slik jobber bleiegigantene for å lage best mulig kvalitet

Foto: Shutterstock.com ©
Foto: Shutterstock.com © Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De to bleiegigantene Libero og Pampers bruker hvert år store ressurser på å utvikle og forbedre sine produkter. Store lekesentre, foreldrepaneler og egne laboratorier gir selskapene kunnskap som gjør dem i stand til å hele tiden lage enda bedre bleier.

 

Da Libero i 1955 lanserte den første engangsbleien på markedet, ”snabbløyan”, begynte en ny tid: Selv om vaskemaskinene på den tiden hadde gjort sitt inntog i de nordiske hjem ble det nå etter hvert mulig for norske familier å hive brukte bleier i søpla i stedet for i vaskemaskinen. Den første engangsbleien hadde et felt i midten med tremasse (!) for å suge opp fuktighet.

Siden den gang har selvfølgelig alt blitt annerledes…

Leserne: Komfort og kvalitet viktigst

I en avstemning på mammanett.no for kort tid siden svarte 89 prosent av leserne at kvalitet og komfort var viktigere enn pris. Så hvordan arbeider Libero og Pampers for at vi som bleiekjøpere skal velge akkurat deres produkt? Mammanett stilte dem fem spørsmål, svarene avslører at det investeres store ressurser i innovasjon og tekniske løsninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer