Sliter med å få barn

Publisert
Sist oppdatert

Vil gjerne få dele min historie med andre der ute, som sliter med å få barn. Nå har imidlertid dennehistorien ingen "happy ending"...enda.Jeg møtte min mann for 6 år siden, jeg var 17 og han var 25. Vi ble venner, men ingen ting mer. Vi møttes igjen 3 år senere, da jeg flyttet inn i leiligheten på loftet hans, og da begynte tingene å skje fort... Vi ble sammen 26.02.00. Flyttet sammen 1 uke seinere og forlovet oss den 01.02.01. Prevensjon ble aldri diskutert, for vi visste at det kom til å være oss to for resten av livet.

Juni 01 ble jeg gravid, men lykken var kort. Uke 4+ fikk jeg blødninger og det ble konstatert en spontan abort (sa). Sorgen var stor, men vi ville prøve igjen så fort som mulig...

September 01 fikk vi positiv test igjen, og denne gangen så det ut til å gå bra. Var på ultralyd i uke 6 og alt så bra ut, bortsett fra at vi ikke så noe bankende hjerte. Fikk time 2 uker senere, og det ble dakonstatert en missed abortion (ma). Fosteret hadde dødt i uke 6... Vi hadde da en veldig hard periode. Jeg ble sykemeldt og alt var bare dritt...

Men vi ga ikke opp, og i desember 01 ble jeg gravid igjen. Men det skulle ikke gå da heller. Nå var jeg på randen av å gi opp hele greia, men redningen var at vi hadde et bryllup vi skulle planlegge. Etter dette ble det ikke noe mer, og vi ble sendt til utredning i mai 02. Jeg fikk da diagnosen pcos og mannen min hadde nedsatt kvalitet og kvantitet. Neste steg var prøverør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.