Graviditet

Sorgen etter datteren ble for stor - ble gravid som 57-åring

- Ingen setter et barn til verden, og vet med sikkerhet at de kommer til å leve lenge nok til å se barnet vokse opp, sier den nybakte moren.

GRAVIDITET: Ved hjelp av IVF-behandling ble den amerikanske læreren Barbara Higgins gravid, og i mars ble hun og ektemannen Kenny Banzhoff foreldre til sønnen Jack. FOTO: Skjermdump Facebook
GRAVIDITET: Ved hjelp av IVF-behandling ble den amerikanske læreren Barbara Higgins gravid, og i mars ble hun og ektemannen Kenny Banzhoff foreldre til sønnen Jack. FOTO: Skjermdump Facebook Vis mer
Publisert

Denne uken kom en liten gutt til verden på sykehuset i New Hampshire i USA, og dermed smiler lykken nok en gang til ekteparet Barbara Higgins og Kenny Banzhoff sr.

For lille Jack var et svært etterlengtet barn.

I 2016 opplevde Barbara og Kenny alle foreldres verste mareritt, da datteren som hadde klaget lenge over migrenelignende hodepine, svimmelhet og svekket syn, døde som følge av en svulst i hjernen.

Molly ble bare 13 år.

For Barbara og Kenny ble tapet av datteren tungt, og etter hvert innså Barbara - som også har datteren Grace (20) med ektemannen - at hun sårt ønsket seg et barn til.

- Jeg begynte å drømme om at jeg fikk et barn til. I begynnelsen var disse tankene litt spesielle, sier Barbara til lokalavisen NBC Boston.

Ektemannen Kenny støttet kona, og sammen begynte de på IVF-behandlingen. Det kommer ikke frem om Barbara benyttet seg av eggdonasjon, eller brukte egne egg under IVF-behandlingen.

Læreren Barbara har hele livet vært en aktiv og atletisk kvinne, og trente crossfit så tett opptil den dagen da hun fødte lille Jack. Terminen var egentlig satt til april, men den lille gutten meldte sin ankomst en stund før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer